Gigantic. Νέο ΜΟΒΑ από τον πρώην lead designer του StarCraft!

Το Gigantic είναι ένα ακόμη ΜΟΒΑ game για PC, το οποίο θα βασίζεται σε ένα free 2 play μοντέλο και θα φέρει τη προσωπική σφραγίδα του James Phinney, ενός γνωστού lead designer, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στα StarCraft, Guild Wars και State of Decay.

Αν και πλέον το είδος των MOBA games

πλέον έχει αρχίσει να κουράζει, καθώς όλες οι εταιρείες (μικρές και μεγάλες) ψάχνουν τη κότα με τα χρυσά αυγά, το Gigantic αναμένεται να διαφοροποιηθεί σημαντικά από τη γνωστή φόρμουλα που έχει επικρατήσει στα πιο κλασικά MOBA όπως το League of Legends και το DotA. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Gigantic, πέραν από τις κλασικές ομάδες που απαρτίζονται από 5 διαφορετικούς ήρωες, στο επίκεντρο του παιχνιδιού αναμένεται να βρίσκεται ένας Guardian, ένα κολοσσιαίο κτήνος τεραστίων διαστάσεων, το οποίο θα ελέγχεται από την AI του παιχνιδιού. Στόχος και των δύο ομάδων θα είναι να μπορέσουν να σκοτώσουν τον Guardian του αντιπάλου, για αυτό και η στρατηγική του Gigantic θα στηρίζεται στη διαδοχή επιθετικής και αμυντικής τακτικής. Το παιχνίδι θα παίζεται σε μία behind-the-shoulder προοπτική τρίτου προσώπου, όπου οι gamers θα έχουν μία ποικιλία κινήσεων στη διάθεση τους, ενώ επιπλέον θα περιλαμβάνονται διαφορετικές classes και μπόλικα upgrades.

To Gigantic είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την επόμενη χρόνια και από ότι μπορέσαμε να δούμε από τα πρώτα του screenshots, το σχεδιαστικό team που το έχει αναλάβει έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά στο τομέα του artistic design. Δείτε και το trailer για να σχηματίσετε μία καλύτερη εικόνα, ενώ εάν το επιθυμείτε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να λάβετε μέρος στην alpha του Gigantic, κάνοντας click εδώ.

The post Gigantic. Νέο ΜΟΒΑ από τον πρώην lead designer του StarCraft! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα