To Mass Effect 4 των ονείρων μας… Η BioWare ζητά τη γνώμη των fans!

Το Mass Effect 4 είναι σίγουρα ένα εξαιρετικά σημαντικό project για τη BioWare, πάνω στο οποίο η πολυβραβευμένη εταιρεία θέλει να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό. Για αυτό το λόγο, μία βασική στρατηγική που ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η γνωστή εταιρεία είναι να ακούει και να καταγράφει

με προσοχή την άποψη των φανατικών φίλων του παιχνιδιού. Άλλωστε, με το feedback που λαμβάνει, της παρουσιάζεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει τους τίτλους της ακόμη καλύτερους.

Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, ο producer του Mass Effect, Michael Gable, ζήτησε μέσω του Twitter account του, από τους fans της δημοφιλούς σειράς να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο θα εξυπηρετήσει τους developers στην ανάπτυξη και παράλληλα θα βοηθήσει στην κατεύθυνση που θα έχει το νέο Mass Effect. Στο εν λόγω ερωτηματολόγιο (στο οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος πατώντας εδώ), περιλαμβάνονται ποικίλες ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα ποσό καλά γνωρίζεις το σύμπαν του Mass Effect, ποιοι μηχανισμοί του παιχνιδιού σου άρεσαν περισσότερο στο παρελθόν ή ποιοι άλλοι sci-fi ή fantasy κόσμοι είναι οι αγαπημένοι σου. Λογικά για να βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο που η BioWare ζητάει τη γνώμη των fans της σειράς, αυτό σημαίνει ότι απέχουμε πάρα πολύ από την τελική έκδοση του παιχνιδιού. Άλλωστε, λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του Dragon Age: Inquisition (τον επόμενο Οκτώβριο), η προγραμματιστική ομάδα της BioWare έχει δικαιολογημένα ρίξει όλο το βάρος εκεί, με αποτέλεσμα το Mass Effect 4 ναι μεν να αναπτύσσεται, αλλά με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς.

Αν και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που έχουμε για το Mass Effect 4 είναι ελάχιστες, ωστόσο στη προσεχή Comic-Con στα τέλη Ιουλίου θα υπάρχει ένα panel με την ονομασία: «Charting a Course: Developing the Next Mass Effect», το οποίο θα είναι αφιερωμένο στο νέο τίτλο της BioWare. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει… πολλές και ζουμερές πληροφορίες από το μοναδικό σύμπαν του Mass Effect! Μέχρι τότε όμως θα σας προτείναμε να ρίξετε μία ματιά στο παρακάτω trailer που προβλήθηκε στη φετινή E3 και παρουσιάζει τις κεντρικές ιδέες των δημιουργών του παιχνιδιού.

The post To Mass Effect 4 των ονείρων μας… Η BioWare ζητά τη γνώμη των fans! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα