Far Cry 4. Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το… μοβ κουστούμι!

Το Far Cry 4 είναι αδιαμφισβήτητα ένας εκ των κορυφαίων τίτλων της φετινής χρονιάς, για αυτό και λογικά αποτελεί αντικείμενο συζήτησης παντού. Βέβαια δεν είναι μόνο οι νέοι συγκλονιστικοί μηχανισμοί του gameplay, τα υψηλά production values και η καταπληκτική game engine που τραβούν την προσοχή των gamers, αλλά και η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του κακού του παιχνιδιού, Pagan Min, ο οποίος λόγω της κάπως… εξεζητημένης εμφάνισης του, μοιραία συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στους Έλληνες gamers, από άποψη εξωτερικής εμφάνισης, ο Pagan Min φέρνει στο νου μία διάσημη περσόνα από το χώρο της ελληνικής μόδας (call me Vasilios), που στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί με ένα σχεδόν παρόμοιο μοβ κουστούμι, με αυτό που φοράει ο κακός του Far Cry. Αυτό βέβαια το μοβ κουστούμι του Pagan Min, έχει τη δική του ιστορία, καθώς σύμφωνα με τους δημιουργούς του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, πρόκειται για έναν «φόρο τιμής», στην ίδια του τη μητέρα! Μάλιστα, όπως τονίζει ο executive Producer του Far Cry 4, Dan Hay, εάν κάποιος κοροϊδεύει το κουστούμι του Pagan Min, είναι σα να κοροϊδεύει την μητέρα του και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν αρέσει στον κακό του Far Cry 4! O Hay ανέφερε επίσης ότι στόχος της προγραμματιστικής ομάδας του παιχνιδιού ήταν να χαρίσουν ένα σοφιστικέ και γοητευτικό τόνο στον άγριο χαρακτήρα του Pagan Min, ο οποίος απεικονίζεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος του Kyrat, ένας άνθρωπος με θεϊκές ιδιότητες που δεν λογαριάζει τίποτα στο πέρασμα του.

Όσον αφορά τον πρωταγωνιστή Ajay Ghale, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει επισκιαστεί από τον Pagan Min, οι developers του παιχνιδιού αφήνουν να εννοηθεί ότι το παρελθόν του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το κρατίδιο του Kyrat και το όνομα του είναι γνωστό σε όλους. Το Far Cry 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC. Για να παρακολουθήσετε τον Pagan Min εν δράσει (και να διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο «soft» όσο δείχνει), δεν έχετε παρά να δείτε το video που ακολουθεί…

The post Far Cry 4. Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το… μοβ κουστούμι! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα