Flappy48: Το παιχνίδι που συνδυάζει Flappy Bird και 2048!

Το Flappy Bird το γνωρίζεις, δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Το 2048 πάλι, μπορεί να μην έκανε τόσο ντόρο αλλά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, πρόκειται για ένα εξίσου εθιστικό παιχνιδάκι: κλώνος του Threes! του iOS, φτιαγμένο από τον 19χρονο Γκαμπριέλε Τσιρούλι, είναι απ’ αυτά που ξεκινάς να παίζεις Σάββατο και πριν το καταλάβεις έχει πάει Κυριακή.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή πολλά γίνονται στις μέρες μας και τα παιχνίδια ανεβοκατεβαίνουν στα app stores, βρέθηκε

ένας χριστιανός (καλά, γι’ αυτό το τελευταίο δεν παίρνουμε κι όρκο) και έφτιαξε το Flappy48, ένα παιχνίδι που συνδυάζει δύο από τα πιο εθιστικά παιχνίδια των τελευταίων ετών σε ένα! Και επειδή δεν σε κόβω να ξέρεις το 2048, φαντάσου ότι το Flappy 48 είναι κάτι σαν το Flappy Bird αλλά με μια δόση… μαθηματικών, αφού χειρίζεσαι ένα πηδηχτό «2» (ναι, δύο, τον αριθμό) και προσπαθείς να μαζέψεις από πίσω σου κι άλλα νούμερα, πολλαπλάσια του 2!

Το Flappy48 θα το βρεις στο URL που σου δώσαμε λίγο πιο πάνω και, για το καλό το δικό σου, μην το δοκιμάσεις στο γραφείο. Αν το κάνεις τελικά, καλού-κακού κάνε ένα ρετούς και στο προφίλ σου στο LinkedIn, έτσι, να υπάρχει…

The post Flappy48: Το παιχνίδι που συνδυάζει Flappy Bird και 2048! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα