Skylanders Trap Team: Νέο κεφάλαιο στον «θρύλο» των Skylanders!

Τα φοβερά και τρομερά Skylanders… αλλάζουν! Ναι, ναι, ακόμα και το franchise που μεταμόρφωσε το gaming για τους μικρούς μας φίλους, εξελίσσεται και βελτιώνεται και η τελευταία προσθήκη στη σειρά το αποδεικνύει περίτρανα: το Skyanders Trap Team είναι το τελευταίο expansion των Skyladers και έρχεται να… αντιστρέψει τη δράση της σειράς! Αντί οι αγαπημένοι χαρακτήρες μικρών και μεγάλων να περνούν από το σαλόνι στην

τηλεόραση, η διαδρομή εδώ αντιστρέφεται!

Με το Skylanders Trap Team οι παίκτες μπορούν να αιχμαλωτίζουν τους πιο διαβόητους κακούς των Skylands και να τους μεταφέρουν στο σαλόνι τους, πριν τους ξαναστείλουν πίσω στο παιχνίδι, αυτή τη φορά πολεμώντας μαζί τους για την επικράτηση του Καλού! Το Skylanders Trap Team θα περιλαμβάνει το Traptanium Portal, τη συσκευή μέσω της οποίας τα παιδιά θα μπορούν τοποθετώντας παγίδες να αιχμαλωτίζουν τους κακούς της σειράς! Έτσι θα είναι σε θέση μεταξύ άλλων να εναλλάσσονται ανάμεσα σε καλούς και κακούς ενώ το tag team gameplay θα είναι όλα τα λεφτά! Α, και εννοείται πως θα μπορούν να πάρουν το Traptanium Portal με τις παγίδες τους στα σπίτια φίλων τους και να παίξουν κι από εκεί.

Το Traptanium Portal σε δράση!

To Skylanders Trap Team εισάγει στο παιχνίδι ήρωες γνωστούς ως Trap Masters, καινούριους βασικούς χαρακτήρες και ανανεωμένους παλιούς γνώριμους. Επιπλέον προστίθενται αρκετές μοναδικές παγίδες που με τη σειρά τους προσφέρουν τεράστια ποικιλία στο gameplay. Αν τα παραπάνω σε έπεισαν, τότε δεν έχεις παρά να προπαραγγείλεις το παιχνίδι από σήμερα κιόλας.

Το Skylanders Trap Team θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Wii, Wii U και 3DS στις 10 Οκτωβρίου.

The post Skylanders Trap Team: Νέο κεφάλαιο στον «θρύλο» των Skylanders! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα