Evoland

Το Evoland είναι ένα RPG με μπόλικα στοιχεία από παλιούς κλασικούς τίτλους, όπως Final Fantasy, Zelda, Dragon Quest και Diablo. Εάν θες να γυρίσεις στις παλιές καλές εποχές, εξερευνώντας την ιστορία του gaming, το Evoland είναι εδώ, για να σε ταξιδέψει σε ένα κόσμο

νοσταλγίας και ανακάλυψης!

Σενάριο και τα ρέστα

Το σενάριο δε θα σε εκπλήξει καθόλου (μα καθόλου, όμως). Έχεις έναν χαρακτήρα -τον οποίο βαφτίζεις κιόλας- και πάνω στις εξερευνήσεις σου βρίσκεις μια κοπελίτσα, την Kaeris, η οποία ζητάει τη βοήθειά σου να σώσετε τον κόσμο του Evoland, που «αργοπεθαίνει». Ύστερα από μερικές αποστολές, προσπαθώντας να ανακαλύψετε την πηγή του κακού, έρχεστε αντιμέτωποι με τον Zephyro (ο κακός της υπόθεσης). Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της σύγκρουσης, η Kaeris πεθαίνει. Οργισμένος λοιπόν, αποφασίζεις να βάλεις ένα τέλος στον Zephyro και τα σχέδιά του.



Gameplay

Το παιχνίδι έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία στο gameplay του, καθώς ξεκλειδώνεις αρκετές δυνατότητες, όπως προχωράς στο παιχνίδι. Ξεκινάς λοιπόν, παίζοντας ένα κλασικό adventure παιχνίδι, ενώ έχεις στη διάθεση σου σπαθί, βόμβες και τόξο, και σκοτώνεις τερατάκια, πατάς μοχλούς και, έτσι, περνάς πίστες. Στη συνέχεια ξεκλειδώνεις δυνατότητες, όπως το να ταξιδεύεις στον χάρτη, αλλά και οι μάχες γίνονται σε γύρους, τα οποία θα προσθέσουν στοιχεία RPG στην εμπειρία σου. Έπειτα από λίγο «κάψιμο» ακόμη, το παιχνίδι γυρίζει σε hack and slash και πλέον οι μάχες γίνονται σε πραγματικό χρόνο! Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν ανακυκλώνονται συνεχώς, καθώς λύνεις γρίφους και κάνεις ένα γενικότερο «τουρ» στην ιστορία του gaming.

Και από εμφάνιση;

Στο Evoland, σταδιακή εξέλιξη παρουσιάζει και το περιβάλλον του παιχνιδιού, εκτός από το gameplay. Φαντάσου πως στην αρχή βρίσκεσαι σε έναν 2bit κόσμο, χωρίς καθόλου ήχο! Όπως καταλαβαίνεις, αργότερα –σχετικά γρήγορα- ξεκλειδώνεις χρώματα και ήχο, με αποκορύφωμα ένα θαυμάσιο 3D περιβάλλον, με ωραία τοπία για εξερεύνηση. Οπότε από άποψη γραφικών, δε θα πάρει και φωτιά το PC σου! :P Ο ήχος από την άλλη, μπορεί να έχει ωραίο ρυθμό, ωστόσο είναι αρκετά μονότονος, οπότε σου προτείνουμε mute και μια δική σου playlist (αυτή που έχεις για το gaming, ξέρεις! :P).

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife