Ενοποιημένος cloud αποθηκευτικός χώρος για τις υπηρεσίες της Google

15GΒ θα μοιράζονται το Gmail, το Google Drive και το Google+ Photos.

Σε μια προσπάθεια να ενοποιήσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τις δημοφιλείς της υπηρεσίες, η Google ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής, θα προσφέρει κοινό αποθηκευτικό χώρο για αυτές. Σε απλά ελληνικά δηλαδή,

αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν 15GB αποθηκευτικού χώρου, για να τον αξιοποιήσουν όπως εκείνοι θέλουν σε κάθε ένα από τα Gmail, Google Drive και Google+ Photos –κάτι που φανταζόμαστε πως θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους χρήστες του Drive, μιας και το καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Αν τα 15GB δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες σου, θα μπορείς να αγοράσεις επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, με τα 100GB να κοστίζουν $4,99 το μήνα –και θα μπορείς επίσης να τα χρησιμοποιήσεις όπως νομίζεις. Στο κομμάτι των συνδρομών ωστόσο η Microsoft με το SkyDrive συνεχίζει να προσφέρει χαμηλότερες τιμές. Aν εξαιρέσεις φυσικά το Pogoplug Cloud, στο οποίο με $49,95 το χρόνο έχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο (και δυστυχώς όχι και τόσο καλές mobile εφαρμογές).

Οι παραπάνω αλλαγές θα εφαρμοστούν, σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση στο blog του Gmail, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα