Epic collector’s του Mass Effect Andromeda με δωράκι… όχημα Nomad!

Πέραν του cinematic trailer που ανέβηκε με αφορμή την χθεσινή N7 Day, η οποία είναι αφιερωμένη στο σύμπαν του Mass Effect, διέρρευσαν τα περιεχόμενα της collector’s του παιχνιδιού της BioWare που δε χωράει αμφιβολία ότι θα είναι το μεγάλο hit του 2017. Έτσι λοιπόν οι φανατικοί φίλοι του Mass Effect (που θέλουν κιόλας να τα σκάσουν), μπορούν να αγοράσουν την σπάνια συλλεκτική

έκδοση του παιχνιδιού, η οποία θα ξεχωρίζει για το τηλεκατευθυνόμενο όχημα Nomad ND1 (κλίμακας 1:18), το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να ελέγξουν με το smartphone τους μέσω της αντίστοιχης mobile εφαρμογής.

To R/C Nomad έρχεται με μία κάμερα, διάφορα LED lights και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία (θα φορτίζεται μέσω USB). Το περίεργο βέβαια είναι ότι δεν θα έρχεται με το δισκάκι του παιχνιδιού, αλλά τουλάχιστον θα περιλαμβάνεται μία συλλεκτική steelbook case. Εάν βέβαια σε περίπτωση δεν θέλετε να ξοδέψετε το ποσό που απαιτείται για την μεγάλη και ακριβή συλλεκτική του Andromeda (θα κοστίζει κοντά στα 200 ευρώ) θα κυκλοφορήσει και μία πιο «light» έκδοση όπου θα κοστίζει κοντά στα 100 δολάρια λιγότερο και θα είναι μία απλή μεταλλική ρέπλικα του διαστημικού οχήματος.

The post Epic collector’s του Mass Effect Andromeda με δωράκι… όχημα Nomad! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα