Η Capcom θέλει να φέρει τίτλους από τα PS4 και XboxOne στο Switch

Μόλις που πρόλαβε να παρουσιαστεί, και οι μεγάλοι game developers σπεύδουν να δηλώσουν την υποστήριξη τους για το Nintendo Switch. Η νέα φιλόδοξη παιχνιδομηχανή των Γιαπωνέζων είναι λοιπόν πολύ πιθανό να αποκτήσει την πλήρη υποστήριξη και της Capcom. Όχι μόνο με exclusives, όπως

γινόταν παραδοσιακά στις κονσόλες της Nintendo. Η Capcom ανακοίνωσε ότι σκέφτεται να προσαρμόσει δημοφιλή παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει στο XboxOne και στο PS4, σε εκδόσεις για το Switch.

Φυσικά για να περιλαμβάνεται το Switch στη multiplatform γκάμα, θα χρειαστεί πολλή περισσότερη δουλειά, καθώς αυτό έχει αισθητά διαφορετικό hardware από τις κυρίαρχες κονσόλες. Γι’αυτό η Capcom δήλωσε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της έρευνας. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας έκανε σαφές ότι η Capcom θέλει να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία στους παίκτες και να υλοποιήσει τα παιχνίδια με τις μέγιστες δυνατότητες τους. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι δεν θέλει να φτιάξει απλώς κάποια ports για το Switch μόνο για να υπάρχουν, αλλά να προσαρμόσει τους τίτλους της σε μία πραγματικά playable μορφή που μπορούν να απολαύσουν οι gamers.

The post Η Capcom θέλει να φέρει τίτλους από τα PS4 και XboxOne στο Switch appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα