EPIC! Modder προσθέτει τους σημερινούς αστέρες του NBA στο NBA Jam του 1994!

Το εκκεντρικό NBA Jam μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο εναλλακτικά games όλων των εποχών, το οποίο σημάδεψε τα 90s και έκανε χιλιάδες χειριστήρια κυριολεκτικά να… λιώσουν. Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που έκανε την εμφάνιση του στα arcades (και λίγο αργότερα στις 16-bit κονσόλες), αλλά το NBA Jam εξακολουθεί

ακόμη και σήμερα να κεντρίζει το ενδιαφέρον των fans των παραδοσιακών arcade games (σε αυτό βοήθησε άλλωστε και η επανέκδοση του παιχνιδιού σε πιο σύγχρονα συστήματα).

Φυσικά το NBA Jam αποτελεί μία πηγή έμπνευσης και για την modding community, η οποία δεν διστάζει να πειραματίζεται με το γνωστό arcade basketball game. Πρόσφατα, ο modder Hogs With A Blog δημιούργησε ένα roster hack για την SNES version του NBA Jam Tournament Edition, το οποίο αντικαθιστά το roster των παλαιών παικτών με τους τωρινούς αστέρες του NBA (ναι θα μπορείτε να παίξετε με τον LeBron και τον Γιάνναρο)! Στην modded αυτή έκδοση (η οποία μπορεί να τρέξει μέσω SNES emulator) θα συναντήσετε 117 παίκτες, αλλά και 30 ομάδες του NBA (μεταξύ αυτών οι New Orleans, Toronto και Memphis που δεν υπήρχαν στο αρχικό παιχνίδι). Πέραν των κορυφαίων NBAers αλλά και αθλητών – μύθων του NBA (όπως ο Scottie Pippen και ο Michael Jordan) περιλαμβάνονται και άλλους είδους playable χαρακτήρες όπως ο γορίλας Harambe, o Kanye West, η Hillary Clinton και ο Donald Trump… Πάρτε μία γεύση από το εκπληκτικό αυτό mod παρακάτω, ενώ εάν θέλετε να το τρέξετε δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο επίσημο site του δημιουργού του!

The post EPIC! Modder προσθέτει τους σημερινούς αστέρες του NBA στο NBA Jam του 1994! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα