Δείτε εάν το PC σας μπορεί να «σηκώσει» το For Honor!

Λίγο πριν την έναρξη της multiplayer beta του For Honor, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα τις απαιτήσεις συστήματος της PC version του πολυαναμενόμενου hack ‘n slash game, το οποίο σας προκαλεί να δημιουργήσετε ποταμούς αίματος. Για να μπορέσετε λοιπόν να τρέξετε το παιχνίδι σε minimum settings θα χρειαστείτε έναν Core i3 550 (ή Phenom

II X4 955), 4GB μνήμης RAM και κάρτα γραφικών Nvidia GTX 660 ή AMD Radeon HD 6970 (με 2GB VRAM). Με αυτό το configuration βέβαια μην περιμένετε κάτι περισσότερα από τα 720p και (εάν είστε τυχεροί) frame rate στα 30 fps.

Για να πιάσετε λοιπόν την πολυπόθητη «60αρα» στα 1080p και έτσι να απολαύσετε το For Honor σε όλο του το μεγαλείο, θα χρειαστείτε Core i5 (ή AMD FX 6350), 8GB μνήμης RAM και τουλάχιστον κάρτα γραφικών Nvidia GTX 680 ή AMD Radeon R9 280X (με 2GB VRAM). Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα προαναφερθέντα recommended specs είναι με τη λειτουργία v-sync απενεργοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε καλύτερο hardware για ακόμη πιο καλές επιδόσεις. Σύμφωνα με την Ubisoft το παιχνίδι θα υποστηρίζει εκτός από mouse και keyboard, τα controllers Xbox 360/ Xbox One και PS4. Η beta θα τρέξει από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου.

The post Δείτε εάν το PC σας μπορεί να «σηκώσει» το For Honor! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα