E3 2017 – Η Sony προτίμησε να μην αποκαλύψει τους κρυμμένους άσσους της στην E3!

Πρόσφατα, στο πλαίσιο του E3 2017, έδωσε μια συνέντευξη ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος της Sony (ναι, ο κυριούλης στο βίντεο κάτω είναι το μεγαλύτερο κεφάλι όλων), στην οποία εκμυστηρεύτηκε ότι η εταιρεία έχει ακόμα πολλές εκπλήξεις στα σκαριά, τις οποίες θα μάθουμε μέσα στο έτος. Η εμφάνιση της Sony στην E3 αν και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί

ως πλούσια (όπως είδες άλλωστε μαζί μας), ωστόσο αρκετοί gamers στάθηκαν στο γεγονός ότι δεν είχε κάποιον τρανταχτό νέο τίτλο να παρουσιάσει (η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα games που είδαμε είχαν παρουσιαστεί στην περσινή E3).

Σε περίπτωση που βαριέσαι να κάτσεις να ακούσεις όλη τη συζήτηση, στη συνέντευξή του ο πρόεδρος της Sony αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό τους για την παρουσίαση των καινούριων κονσολών (PlayStation 4 Pro, Slim και VR) και του Monster Hunter World. Είπε ότι το αγαπημένο του παιχνίδι στο PlayStation 4 αυτή τη στιγμή είναι το Bloodborne, ενώ περιμένει πολλά από τις τεχνολογίες VR. Μίλησε, επιπρόσθετα, για τις βελτιώσεις που έγιναν στα remasters του Crash Bandicoot και είπε ακόμα κάτι που μου «έμεινε» προσωπικά: «ένα καλό παιχνίδι σε κάνει να ξεχνάς ότι έχεις στα χέρια σου ένα χειριστήριο, σε κάνει να νιώθεις ότι αυτό είναι προέκταση του χεριού σου». Ανέφερε, επίσης, το DLC του Horizon Zero Dawn (Frozen Wilds) και ύστερα έριξε τη βόμβα του. Τα πράγματα και οι εκπλήξεις που δε μας έδειξαν κατά την έκθεση πρόκειται σίγουρα να τα μάθουμε σύντομα. Για την ώρα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι μας ετοιμάζει η Sony!

The post E3 2017 – Η Sony προτίμησε να μην αποκαλύψει τους κρυμμένους άσσους της στην E3! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα