E3 2017 – Μπόλικο Gran Turismo Sport με φωτογραφίες και trailers!

Με τόσα νέα εντυπωσιακά παιχνίδια που παρουσιάστηκαν ήδη στην E3, σχεδόν ξεχάσαμε τα racing. Εκείνα όμως έδωσαν δυναμικό παρών, και παραμένουν πάντα ένα από τα πιο αγαπημένα genres. Με την ημέρα να ανήκει στη Sony, τη σημαία τερματισμού δεν θα μπορούσε παρά να περάσει πρώτο το Gran Turismo Sport!

Όντας απόγονος μίας εκ των πιο ισχυρών οικογενειών με παιχνίδια αγώνων, φαίνεται πως όχι μόνο θα ανταποκριθεί αλλά θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Όπως μπορείτε να δείτε στην

παρακάτω μεγάλη συλλογή από επίσημες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, έχει πάρα πολύ περιεχόμενο για να απολαύσετε. Ακόμα καλύτερα είναι τα βίντεο, που δίνουν μία αίσθηση του gameplay αλλά και των εξελιγμένων γραφικών.

Ειδικά τα αυτοκίνητα στην εξωτερική τους άποψη φαίνονται τόσο ρεαλιστικά, σε σημείο που μόνο από τα backgrounds καταλάβαμε ότι πρόκειται για rendering και όχι για αληθινά πλάνα! Αν και η ιστορική σειρά έχει μείνει ομολογουμένως λίγο πιο πίσω από τον ανταγωνισμό (λέγε με, Forza) φαίνεται πως με το Gran Turismo Sport ετοιμάζεται να… γκαζώσει τρελά!

The post E3 2017 – Μπόλικο Gran Turismo Sport με φωτογραφίες και trailers! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα