E3 2017 – Days Gone: Καινούριο trailer με πολλή δράση!

Κατά την παρουσίαση της Sony στη φετινή E3 είδαμε το καινούριο trailer του Days Gone, το οποίο κοντοζυγώνει πια (ελπίζουμε) στα χέρια μας. Το παιχνίδι το λατρέψαμε από πέρσι, οπότε και το απολαύσαμε στην E3 για πρώτη φορά (μπορείς να δεις το πρώτο άρθρο που είχαμε γράψει εδώ). Φέτος το Day Gone επέστρεψε πιο δυναμικά, πιο έντονα και πιο… πορωτικά από ποτέ! Το PlayStation 4 exclusive

παιχνίδι αυτή τη φορά είχε το Deacon St. John (aka τον πρωταγωνιστή) να προσπαθεί να βρει το φίλο του, που κάποιος είχε αποφασίσει να απαγάγει (μία μάλλον… όχι και τόσο καλή ιδέα).

Όσο ο μηχανόβιος φίλος μας περνάει μέσα από μαγευτικά δάση για να φτάσει τον προορισμό του, ο παίκτης γοητεύεται από υπέροχους λύκους-ζόμπι, εγκληματίες της δεκάρας, ζόμπι (κρεμασμένα ανάποδα ή/και σε αιμοδιψείς ορδές)… Το θέμα είναι ότι καταφέρνει να σώσει το φίλο του από τους κακούς… μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται μπροστά του μια τεράστια ζομπ-ο-αρκούδα. Η αλήθεια είναι ότι για να πιάσεις την ουσία πρέπει να το δεις, και αυτό σου προτείνω να κάνεις ανεπιφύλακτα. Σε 7′ είμαι σίγουρη ότι κι εσύ θα κολλήσεις στην οθόνη σου μαζί μας, περιμένοντας με μανία από τη Sony την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας! Για τις μηχανές! Για τα ζόμπι! Για τη δράση!

The post E3 2017 – Days Gone: Καινούριο trailer με πολλή δράση! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα