Το soundtrack του Silent Hill κυκλοφόρησε σε βινύλιο και… εξαντλήθηκε κατευθείαν!

Στις 11 Απριλίου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το soundtrack του πρώτου Silent Hill σε βινύλιο, σε μια καλαίσθητη κυκλοφορία από τη Mondo. Μόλις 1 μέρα πριν κυκλοφορήσει ενημερωθήκαμε για την κυκλοφορία αυτή, κι όμως, 2 μέρες μετά δεν υπάρχει ούτε για δείγμα!

Με τον τίτλο Silent HillOriginal

Video Game Soundtrack 2XLP (τι απρόβλεπτο), η Mondo δημιούργησε 2 βινύλια σε ιδιαίτερο λευκό χρώμα (snowfall, easter egg για τους ψαγμένους του παιχνιδιού) τα οποία μπήκαν σε μια επίσης καλαίσθητη κασετίνα με artwork του Sam Wolfe Connelly (ο οποίος σωστά επέλεξε μια αναπαράσταση του τρακαρισμένου αμαξιού του Harry Mason για το βασικό εξώφυλλο). Snowfall 2xLP vinyl άκουσαν οι πιστοί θαυμαστές του Silent Hill και είπαν «Shut up and take my money!» αφού αυτή τη στιγμή που μιλάμε η συλλογή είναι sold out. Και τα 28,30€ τους πλήρωσαν, και τα ιδιαίτερα βινύλια άκουσαν, είχαν πρόγραμμα. Ευτυχώς για σένα που πε-θαί-νεις να ακούσεις το άκρως ανατριχιαστικό και γοητευτικό soundtrack του Silent Hill που τα ξεκίνησε όλα, η συλλογή δεν είναι limited edition, και άρα λογικά σύντομα θα υπάρχουν καινούρια κομμάτια ώστε να έχεις κι εσύ στο σπίτι σου το ιδιαίτερο soundtrack πιο συλλεκτικό από ποτέ! Στην επίσημη ιστοσελίδα της Mondo μπορείς να δεις την αρχική ανακοίνωση για την κυκλοφορία του βινυλίου ενώ εδώ (!!!) μπορείς να κάθεσαι με τις ώρες με το ποντίκι στο refresh μέχρι να δέχονται καινούριες παραγγελίες!

The post Το soundtrack του Silent Hill κυκλοφόρησε σε βινύλιο και… εξαντλήθηκε κατευθείαν! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα