Alone in the Dark: Illumination. Όλες οι λεπτομέρειες!

H Atari ανακοίνωσε ότι το Alone in the Dark: Illumination θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο για PC, αποκαλύπτοντας μάλιστα αρκετές λεπτομέρειες για το εν λόγω survival horror action game, το οποίο αναπτύσσεται από την Pure FPS, μία σχετικά

άγνωστη εταιρεία ανάπτυξης, η οποία όμως φιλοδοξεί να φτιάξει το όνομα της και να ανεβάσει τις μετοχές της μέσω του νέου Alone in the Dark.

Στη διάρκεια της PAX 2014, η producer της Pure FPS, Stephanie Marroquin, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο σκοτεινός κόσμος του Alone in the Dark: Illumination (που θα βασίζεται στο έργο του H.P. Lovecraft), θα στηρίζεται στην Unreal Engine 4, με το Illumination να αποτελεί ουσιαστικά ένα class-based action game με έντονα όμως στοιχεία shooter. Αυτό απλούστερα θα σημαίνει ότι θα διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από το αργό παιχνίδι των προηγούμενων παιχνιδιών της δημοφιλούς σειράς. Όπως τόνισαν, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού σε ένα event που διεξήχθη πίσω από κλειστές πόρτες στην PAX 2014 conference, το Illumination θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το γρήγορο gameplay του Left 4 Dead, με τους παίκτες να καλούνται να επιβιώσουν από τους εχθρούς που επιτίθενται κατά κύματα.

Όμως το γνωστό FPS της Valve δεν θα είναι η μοναδική πηγή έμπνευσης του Illumination, καθώς το νέο Alone in the Dark θα δανείζεται αρκετά χαρακτηριστικά και από το Alan Wake. Σύμφωνα με τους developers του τίτλου, στο Illumination οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το φως για να επιβιώσουν, ενώ μάλιστα ανάλογα με την class που έχει επιλέξει ο παίκτης θα μπορεί να εκμεταλλεύεται και με διαφορετικό τρόπο τις πηγές φωτισμού. Επίσης, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι του τίτλου, αρκετά σημεία των επιπέδων θα διέπονται από μία randomized φιλοσοφία, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρχουν περιπτώσεις που ο παίκτης δεν θα παίζει το ίδιο επίπεδο δύο φορές.

Εκτός από τα παραπάνω, οι developers διευκρίνισαν ότι το νέο Alone in the Dark δεν θα υποστηρίζει παιχνίδι co-op (όπως αναφέρεται στο επίσημο site), ωστόσο αυτή η λειτουργία πρόκειται να ενσωματωθεί σε μετέπειτα στάδιο και μετά από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Παρακολουθήστε το teaser trailer που ακολουθεί, το οποίο μας μεταδίδει λίγη από την σκοτεινή ατμόσφαιρα του παιχνιδιού…

The post Alone in the Dark: Illumination. Όλες οι λεπτομέρειες! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα