Bad Blood. Έρχεται το νέο single-player DLC για το Watch Dogs!

Ο κόσμος του Watch Dogs μεγαλώνει και γίνεται ακόμη πιο πλούσιος, καθώς η Ubisoft ανακοίνωσε το Bad Blood, ένα single-player DLC, το οποίο αναμένεται να χαρίσει μπόλικές ώρες έξτρα παιχνιδιού στους φανατικούς φίλους του γνωστού τίτλου, ο οποίος από το Μάιο μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και πολλά gaming βραβεία.

Στο DLC

Bad Bloοd, πρωταγωνιστεί ο Raymond «T-Bone» Kenney, ένας εκκεντρικός hacker που λατρεύει το τηλεκατευθυνόμενο του «Eugene» και τον οποίο οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από το βασικό story mode του Watch Dogs. Στο νέο DLC, ο T-Bone συμμετέχει σε 10 επικίνδυνες αποστολές που λαμβάνουν χώρα σε νέες τοποθεσίες γύρω από την πόλη του Σικάγο. Ο πρωταγωνιστής του Bad Blood μπλέκει σε επικίνδυνες καταστάσεις, καθώς τα βάζει με την Blume Corporation και φυσικά ο κλήρος πέφτει στους gamers για να τον ξελασπώσουν. Πέραν του φρέσκου story όμως και των extra αποστολών, το Bad Blood αναμένεται να προσφέρει ορισμένες νέες πινελιές στο gameplay, καθώς για πρώτη φορά εισάγεται ο μηχανισμός «Street Swap» contracts (ένα είδος παράλληλων αποστολών), που σύμφωνα με την Ubisoft θα κρατήσουν για πολλές ώρες αμείωτο το ενδιαφέρον των φανατικών φίλων του παιχνιδιού. Ειδικότερα, οι παίκτες μπορούν να παίξουν το συγκεκριμένο είδος αποστολών σε co-op mode, με τις συγκεκριμένες missions να διακρίνονται για την ποικιλία των objectives τους, αλλά και από το γεγονός ότι μέσω αυτών θα αναβαθμίζονται οι ικανότητες του κεντρικού ήρωα.

Το Bad Blood DLC θα είναι διαθέσιμο για τους κατόχους season pass στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υπόλοιποι gamers θα μπορούν να το αποκτήσουν μία εβδομάδα αργότερα. Tο Bad Blood θα μπορούν να το κατεβάσουν οι χρήστες Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 και PC και είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψει και με το παραπάνω τους fans του Watch Dogs που αναζητούν πιο πλούσιο περιεχόμενο και περισσότερη hacking δράση!

The post Bad Blood. Έρχεται το νέο single-player DLC για το Watch Dogs! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα