10 πράγματα που γνωρίζουμε για το Destiny 2!

H ανακοίνωση του Destiny 2, την περασμένη Πέμπτη (18/5) δεν θα μπορούσε παρά να ξετρελάνει τους fans του γνωστού online shooter, καθώς σύμφωνα με τα όσα παρουσίασαν οι developers το sequel του γνωστού παιχνιδιού θα είναι μεγαλύτερο, πληρέστερο και ακόμη πιο επικό σε σύγκριση με τον προκάτοχο του! Ύστερα από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Destiny 2 (μέσω streaming) προέκυψαν μία σειρά από ζουμερές πληροφορίες

για το παιχνίδι που μας βοηθούν να σχηματίσουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον κόσμο του. Για να δούμε 10 πράγματα που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής για τον πολυαναμενόεμνο τίτλο της Bungie…

1)Το story θα διαθέτει έναν πιο cinematic χαρακτήρα

Η Bungie φαίνεται πανέτοιμη να ικανοποιήσει τη «δίψα» των gamers για πιο βαθύ story που θα έχει πραγματική σημασία, διορθώνοντας την αδύναμη ιστορία που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

2) Θα υπάρχουν 4 πλανήτες

Όπως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, η δράση θα εξελίσσεται σε 4 πλανήτες, με τους Guardians να εξερευνούν μία περιοχή στη Γη και άλλες τρεις περιοχές του ηλιακού μας συστήματος (Titan, Io και Nessus).

3) Το Destiny 2 θα προσφέρει περισσότερες «δραστηριότητες»!

Στο Destiny 1 αρκετοί gamers είχαν γκρινιάξει για τον μονότονο και επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα των περισσοτέρων αποστολών, με την Bungie να υπόσχεται ότι στο δεύτερο μέρος θα υπάρχει μεγαλύτερο βάθος και epic scope στις αποστολές.

4)Δεν θα υπάρχουν νέες class και τρεις subclasses πρόκειται να αντικατασταθούν

Εδώ θα υπάρχει μία ομοιότητα με το original Destiny, καθώς οι developers υπόσχονται τρεις τύπους από classes (Titan, Warlock και Hunter), ενώ θα υπάρχουν τρεις subclasses για κάθε class (Sentinel Titan, Dawnblade Warlock κια Arcstrider Hunter)

5) Αλλαγές στα weapon loadouts, αλλά όχι και στο gear!

Οι δημιουργοί του Destiny 2 μάλλον δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αλλάξουν δραματικά την «πετυχημένη» συνταγή, για αυτό και όπως τόνισαν θα υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στα weapon loadouts (3 τύποιυ όπλων – Primary, Heavy και Special), αλλά η μορφή του gear θα παραμείνει ίδια.

6) Το Crucible θα αλλάξει, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη στρατηγική

To Crucible, που αποτελεί το competitive multiplayer component του παιχνιδιού υποστήριζε μάχες σε ένα μοντέλο 6 vs. 6, τώρα στο sequel θα υποστηρίζει μάχες 4 vs. 4 σε όλα όμως τα game types.

7) Το νέο Guided Games feature θα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο matchmaking

Ένα στοιχείο που έλειψε από το αρχικό Destiny ήταν ότι το δεν υπήρχες ένα Matchmaking system για high-level content (όπως για παράδειγμα είναι τα raids). Αυτό στο Destiny 2 πρόκειται να αλλάξει κάνοντας «ανοικτές» τις endgame εμπειρίες σε περισσότερους παίκτες μέσω του Guided Games system.

8) Η PC version θα είναι αποκλειστική μέσω του Battle.net!

Αυτή σίγουρα ήταν έκπληξη «μεγατόνων», καθώς η PC version του Destiny 2 θα είναι αποκλειστικό μέσω του Battle.net, αποτελώντας ουσιαστικά τον πρώτο non-Blizzard τίτλο που θα γίνει διαθέσιμος μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

9) Η PC version θα καθυστερήσει!

Οι PC gamers θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή, καθώς μπορεί στις κονσόλες (Xbox One και PS4) το Destiny 2 να κάνει την εμφάνιση του στις 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η έκδοση για PC θα καθυστερήσει (με άγνωστο release date).

10) Destiny 2 δεν θα απαιτεί ένα «PC-κτήνος» για να τρέξει

Στόχος των developers της Bungie είναι να καταστήσουν το Destiny2 ένα fully optimized game, στοχεύοντας έτσι και σε μηχανήματα με πιο low-end specs. Φυσικά όσοι διαθέτουν δυνατά συστήματα θα μπορούν να απολαμβάνουν το Destiny 2 σε ανάλυση 4Κ με 60 fps!

The post 10 πράγματα που γνωρίζουμε για το Destiny 2! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα