Τον Μάιο η κυκλοφορία του Far Cry 3: Blood Dragon

Στην ιστοσελίδα του Xbox Marketplace οι πρώτες πληροφορίες του τίτλου

H καταχώρηση του Far Cry 3: Blood Dragon στην επίσημη ιστοσελίδα του Xbox Marketplace επιβεβαιώνει τις φήμες πως ο τίτλος θα είναι αυτόνομος και όχι κάποιο expansion του Far Cry 3. Επίσης, στην ιστοσελίδα ώς ημερομηνία κυκλοφορίας του αναγράφεται η 1η

Μαΐου.

Το Blood Dragon περιγράφεται ως ''Το Kick-Ass Cyber Shooter'', θα διατηρεί τoν open-world χαρακτήρα του Far Cry 3 αλλά θα αποτελείται από ένα νέο setting. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του, ο τίτλος θα μας καλωσορίζει σε μία 80's VHS όψη του μέλλοντος. Τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται στο 2007, όπως αυτό φάνταζε την δεκαετία του '80 κι εμείς θα έχουμε τον ρόλο του λοχία Rex Colt, ενός σκληροπυρηνικού κομάντο. Την εμφάνισή του στον τίτλο θα κάνει και ο ''βετεράνος'' ηθοποιός Michael Biehn, με συμμετοχή σε πολλές παρόμοιες ταινίες της εποχής, όπως Terminator και Aliens.

Σύμφωνα με την περιγραφή, στον τίτλο της Ubisoft θα βιώσουμε όλες αυτές τις ''κλισέ'' εμπειρίες του πυρηνικού μέλλοντος από την άποψη της εποχής των 80's όπου cyborgs, μεταλλαγμένοι και επικίνδυνες συμμορίες κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ η αποστολή μας θα αποτελείται από το γνωστό τρίπτυχο: βρες το κορίτσι, νίκησε τους κακούς, σώσε τον κόσμο.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα