Νέο vide για το Total War: Rome II

Ανάλυση του Gameplay μίας ιστορικής μάχης

Στο βίντεο βλέπουμε βήμα προς βήμα την ανάλυση της μάχης του Τευτοβούργιου Δρυμού από τους δημιουργούς του παιχνιδιού.
Να σημειώσουμε ότι η βήμα - βήμα παρουσίαση είναι παρουσίαση της μηχανής του παιχνιδιού και πως αντιδρά στις ιστορικές μάχες, και όχι ιστορική αναπαράσταση της μάχης. (Οπότε σε κάποια σημεία συμβαίνουν διαφορετικά γεγονότα από τα ιστορικά, κάτι που μπορεί να συμβεί και στο παιχνίδι).

Το 9 μ.Χ. ο Τευτοβούργιος Δρυμός έγινε η σκηνή για μία συντριπτική ήττα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Σχεδιασμένη από τον Αρμίνιο, το γιό

ενός Γερμανού φυλάρχου που μεγάλωσε στη Ρώμη σαν όμηρος, και λίγο πριν τη μάχη πρόδωσε και εξαπάτησε το Ρωμαίο στρατηγό Βάρο.

Οι δυνάμεις του Αρμίνιου που αποτελούνταν από 15.000 περίπου Γερμανούς διαφόρων φύλων πέτυχαν ενέδρα στους 20.000 με 25.000 περίπου Ρωμαίους (3 λεγεώνες, 6 κοόρτεις από υποτελείς φυλές, 3 ίλες ιππικού) και τους εξολόθρευσαν σχεδόν όλους, σταματώντας την επέκταση της Ρώμης προς τα ανατολικά.

Η μάχη του Τευτοβούργειου Δρυμού είναι ιστορική playable μάχη που περιλαμβάνεται στο Total War: Rome II και σε αυτό το βίντεο βλέπουμε κάποια από τα συναρπαστικά νέα στοιχεία του παιχνιδιού, όπως το ρεαλιστικό νέο σύστημα line-of-sight, τεχνολογία πάνω στις εγκαταστάσεις του πεδίου της μάχης και τα νέα έντονα και ατμοσφαιρικά σενάρια «ενέδρας».

Το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2013 για PC.

{youtube}deF0P-FfGs4{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα