Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Metal Gear Rising για PC

Με τελική ημερομηνία και έξτρα επιλογές!

Η έκδοση για PC του Metal Gear Rising: Revengeance, θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους, ανακοίνωσε η γνωστή σε όλους εταιρεία-κολοσσός, Konami. Αυτή η έκδοση θα κοστίζει γύρω στα 25ευρώ και θα περιλαμβάνει τα VR Missions και τα DLCs Bladewold και Jetstream, τα οποία έχουν ήδη διατεθεί σε Playstation

3 και Xbox 360.


Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, πρέπει να περιμένουμε "νέες επιλογές προσαρμογής των γραφικών" στην εν λόγω έκδοση, μέσα απ' τις οποίες μπορούμε να αλλάξουμε την ανάλυση, το anti-aliasing και την ποσότητα των "κοψιμάτων" που είναι διαθέσιμα μέσω της επιλογής Zandeki -μία επιλογή που σκοπό έχει να κάνει το παιχνίδι ευκολότερο ή δυσκολότερο, ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη. Από το μενού μπορεί κανείς να αναπαράγει όλα τα cutscenes και τις αυτοματοποιημένες συζητήσεις των ηρώων, καθώς και να παίξει ξανά όλες τις μάχες με τα bosses του παιχνιδιού.

Μπορείτε να προ-αγοράσετε το MGR: Revengeance από σήμερα και να κερδίσετε 33% έκπτωση αν το κάνετε τις πρώτες 48 ώρες και 20% αν το αγοράσετε πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα