Fujifilm Χ-Α1

Η entry level πρόταση στη σειρά φωτογραφικών μηχανών X.

Η νέα X-A1 της Fujifilm αποτελεί την entry-level πρόταση της εταιρείας στη σειρά φωτογραφικών μηχανών X και υπόσχεται κορυφαία ποιότητα εικόνας, για όλους εκείνους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τη νέα χρονιά τη μετάβαση από τις ερασιτεχνικές compact σε κάτι πιο επαγγελματικού επιπέδου.

Μικρή σε διαστάσεις και πολύ ελαφριά,

η X-A1 έρχεται εφοδιασμένη με έναν μεγάλο αισθητήρα APS-C στα 16,3 megapixel, που αιχμαλωτίζει τα πιο ζωντανά χρώματα και τις μικρότερες λεπτομέρειες του πανέμορφου κόσμου γύρω μας. Σ’ αυτό, φυσικά, συμβάλει και η προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας που αναπτύσσει η Fujifilm εδώ και 80 σχεδόν χρόνια, καθώς και οι υψηλής ποιότητας εναλλάξιμοι φακοί.

Ο εργονομικός σχεδιασμός και η δυνατότητα κλίσης της οθόνης εγγυώνται ευελιξία ακόμα και στις δύσκολες λήψεις, ενώ με το χαρακτηριστικό «Quick Start» η X-A1 είναι έτοιμη για λήψεις μέσα σε μόλις μισό δευτερόλεπτο. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο Wi-Fi για πανεύκολη μεταφορά των φωτογραφιών σου και διαμοιρασμό τους στα social networks μέσω του smartphone σου και μπορεί να πραγματοποιήσει λήψεις βίντεο 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τέλος, το ενσωματωμένο pop-up φλας της μηχανής υπόσχεται να φωτίζει κάθε σκηνή με τη σωστή ποσότητα φωτός.

Διάθεση Fujifilm Hellas, 210-9404100, www.fujifilm.gr Τιμή €579 με φακό 15-50mm

Keywords
Τυχαία Θέματα