Διαγωνισμός Dead Space 3

Κερδίστε δύο αντίτυπα του Dead Space 3 για PC και Xbox 360!

To video-games24.com συνεχίζει τους διαγωνισμούς και αυτή τη φορά δίνει την δυνατότητα σε δύο (2) τυχερούς να κερδίσουν το Dead Space 3 για PC και Xbox 360 προσφορά από την EA UK. Ένα αντίτυπο

θα το κερδίσει το μέλος με τους περισσότερους πόντους για το δεύτερο μισό του μήνα Μαρτίου ( τις πληροφορίες για την συγκομιδή πόντων μπορείτε να τις δείτε εδώ) ενώ το δεύτερο αντίτυπο θα κληρωθεί ανάμεσα σε όσα μέλη κάνουν Like και Share τον διαγωνισμό από την σελίδα μας στο Facebook. Μην ξεχάσατε να κάνετε σχόλιο ανφέροντας για ποια έκδοση ενδιαφέρεστε. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από σήμερα, 14/3/2013 μέχρι και τις 31 Μαρτίου και ώρα 23:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα με την λήξη του διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμούΣτους διαγωνισµούς του video-games24.com µπορούν να λάβουν µέρος όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του. Εξαιρούνται οι συνεργάτες του site και οι συγγενείς τους πρώτου [Α'] βαθµού.
Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί το δώρο του ή δεν το παραλάβει εντός 10 ημερών από την ανακοίνωση, το δώρο μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα.Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του video-games24.com και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 31 Μαρτίου.Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται µε χρήµατα.
Το κόστος αποστολής των δώρων βαρύνει τους νικητές.
Τα στοιχεία των συµµετεχόντων στους διαγωνισµούς δεν κοινοποιούνται σε καμία περίπτωση σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους.
Η συµµετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα