Super Πασχαλινός διαγωνισμός

Ο μεγάλος Πασχαλινός διαγωνισμός του VG24 είναι γεγονός!

To video-games24.com συνεχίζει τους διαγωνισμούς και αυτή τη φορά χαρίζει αρκετά παιχνίδια. Ένα παιχνίδι της επιλογής του μαζί με ένα μπλουζάκι Startcraft 2 θα το κερδίσει το μέλος με τους περισσότερους πόντους για το πρώτο μισό του μήνα Μαϊού (τις πληροφορίες για την συγκομιδή πόντων μπορείτε να τις δείτε εδώ) ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια θα κληρωθούν ανάμεσα σε όσα εγγεγραμμένα μέλη κάνουν Like και Share τον διαγωνισμό από την σελίδα μας στο Facebook και αφήσουν

ένα σχόλιο στο τέλος του άρθρου αναφέροντας για ποιο παιχνίδι/παιχνίδια ενδιαφέρονται. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από σήμερα, 1/5/2013 μέχρι και τις 14/5/2013 και ώρα 23:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα με την λήξη του διαγωνισμού.

Δώρα:1 αντίτυπο του Anarchy Reigns για PS31 αντίτυπο του Anarchy Reigns για Xbox 3601 αντίτυπο του Need For Speed Most Wanted για PS31 αντίτυπο του Crysis 3 για Xbox 3601 αντίτυπο του Medal Of Honor Warfighter για Xbox 3601 αντίτυπο του Darksiders 2 για Xbox 3601 vouncher code του Uncharted Golden Abyss για το PS Vita1 vouncher code του Uncharted Little Big Planet για το PS Vita1 vouncher code του Smart As... για το PS VitaΚαλή επιτυχία και καλό Πάσχα σε όλους! Όροι διαγωνισμούΣτους διαγωνισµούς του video-games24.com µπορούν να λάβουν µέρος όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του. Εξαιρούνται οι συνεργάτες του site και οι συγγενείς τους πρώτου [Α'] βαθµού.
Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί το δώρο του ή δεν το παραλάβει εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση, το δώρο μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα.
Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του video-games24.com και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Τετάρτης 15 Μαϊού.
Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται µε χρήµατα.
Το κόστος αποστολής των δώρων βαρύνει τους νικητές.
Η συµµετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα