Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Ghosts

Έρχεται τον Νοέμβριο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση του νέου Call of Duty να αναμένεται σήμερα, όμως ήδη γνωρίζουμε την ονομασία του, Call of duty: Ghosts, έχουμε δει το εξώφυλλό του και, πλέον, γνωρίζουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Χρήστης στο Twitter

ανέβασε διαφημιστικό φυλλάδιο το οποίο δείχνει τον τίτλο. Μάλιστα αναγράφεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του, 5 Νοεμβρίου αλλά και τα συστήματα στα οποία θα κυκλοφορήσει, PS3, Xbox 360 και PC. Επίσης, το IGN παρέθεσε αφίσα προπαραγγελίας του τίτλου από το Gamestop στην οποία αναγράφεται ξανά η ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εκτός αυτών, ίσως να ξέρουμε ήδη και τον τίτλο του πρώτου trailer του. Στο teaser site του νέου Call fo Duty, που βρίσκεται ''στον αέρα'' από προχτές, άλλος ένας χρήστης του Twitter ανακάλυψε σε source code το στοιχείο ''watch-masks-trailer''. Πιθανότατα λοιπόν το όνομα του trailer να είναι ''masks''.

Ουσιαστικά, σήμερα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Call of Duty: Ghosts μόνο για να δούμε το trailer του και να μάθουμε αν θα κυκλοφορήσει στα συστήματα επόμενης γενιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα