Το update του Dragon's Dogma καταστρέφει το save data

Η Capcom προειδοποιεί

H Capcom προειδοποιεί τους παίκτες του Dragon's Dogma πως το τελευταίο patch που προστέθηκε προκαλεί καταστροφή του save data.

Η εταιρία αναφέρει πως αρκετοί παίκτες το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισαν πρόβλημα με το πρόσφατο patch. Συγκεκριμένα, το patch

αρκετές φορές προκάλεσε την καταστροφή του save data, πράγμα που σήμαινε πως το παιχνίδι δεν μπορούσε πλέον να αποθηκεύσει ή να συνεχίσει την πρόοδο του παίκτη. Το πρόβλημα επηρεάζει τις εκδόσεις του Xbox 360 και PS3, αλλά και το Dragon's Dogma: Dark Arisen, την έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο PS3.

Όσο η Capcom εργάζεται στη διόρθωση του προβλήματος, συμβουλεύει τους παίκτες να αντιγράφουν τους λειτουργικούς save data φακέλους τους σε εξωτερικές συσκευές όσο πιο συχνά γίνεται, ιδιαίτερα αν ξεκινήσουν να παίζουν μετά από καιρό ή αν πραγματοποίησαν την μετάβαση από το original παιχνίδι στο Dark Arisen για πρώτη φορά. Προσθέτει πως αν οι παίκτες έχουν επανειλημμένα προβλήματα με κατεστραμένο save data να προσπαθήσουν να παίξουν το παιχνίδι offline όσο η εταιρία θα εξεάζει το θέμα.

Κλείνοντας, ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και είπε πως ελπίζει να βρεθεί λύση το γρηγορότερο δυνατόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα