Ορίστηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το Δ.Σ. αποτελούν οι εξής: Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Αριστείδης Καμάρας, Χρήστος Παναγόπουλος και Δημήτρης Μαρκόγιαννης προτάθηκαν από τον Γ. Αλαφούζο και ψηφίστηκαν από τον εκπρόσωπο του Γ. Βαρδινογιάννη.

Οι κ.κ. Μίμης Δομάζος και Δημήτρης Γούναρης (της ΠΑΛΕΦΙΠ) προτάθηκαν από τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά δεν δέχτηκαν και μπήκαν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

Από τον Ανδρέα Βγενόπουλο

προτάθηκαν οι Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα και Γιώργος Λιβέρης.

Ο Λεωνίδας Πολέμης ορίστηκε από την τριανδρία Νίκα, Πολέμη και Ξυλά.

Δύο μικρομέτοχοι που ορίστηκαν μέσω κλήρωσης είναι οι Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας και ένα μέλος που απομένει θα οριστεί από τον Ερασιτέχνη.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε ότι έχει μαζέψει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος στήριξε τον Έλληνα επιχειρηματία και έκανε έκκληση για να πετύχει η προσπάθεια.

Αλαφούζος: «Δεν θα είναι εύκολο...»

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται: «Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είναι και οι συνθήκες πολύ δύσκολες. Όλοι θα βάλουμε πλάτη, αναλογικά με τις δυνάμεις μας», ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, είπε:

«Δεν θα χωράνε στη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού, η Λεωφόρος είναι η καρδιά μας. Θα δοθεί συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Δεν έχω την εμπειρία και τη δυνατότητα για τα συμβόλαια. Πρώτο μέλημα είναι να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και μετά τα υπόλοιπα», είπε χαρακτηριστικά.

Για το ζήτημα της λογοδοσίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη ΓΗΠΕΛ και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν για την ΠΑΕ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε πως «… εφόσον σε διάστημα ενός μήνα πάρει ο κ. Αλαφούζος γραπτώς τις εγγυήσεις του κ. Βαρδινογιάννη, αν δεν έχει εκείνος πρόβλημα, δεν θα έχω κι εγώ κανένα».

Όσο για τη διαμάχη του με τον «Τζίγκερ», ο «Mr MIG» ανέφερε: «Μου ζήτησε ο κ. Αλαφούζος να είμαστε υπό καθεστώς ομόνοιας. Εγώ θα κάνω κάποιες ερωτήσεις για να μεταφέρει στον κ. Βαρδινογιάννη».

Επίσης, στη διάρκεια της ΓΣ παρουσιάστηκαν και τα στοιχεία της έρευνας που έγιναν στον κόσμο του Παναθηναϊκού για να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να έχει ανταπόκριση το κάλεσμα για οικονομική στήριξη.

Από 1,7 εκατομμύρια οπαδούς της ομάδας σε όλη την Ελλάδα, στους 450.000 υπολογίζεται πως είναι ο πυρήνας του κόσμου, ενώ εκτιμάται πως 40.000 εξ αυτών μπορούν να δώσουν ετήσια συνδρομή 450 ευρώ για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα