Ο Αρης τη νίκη, η ΑΕΚ τις ευκαιρίες

Στο «Κλ. Βικελίδης», λοιπόν, η ΑΕΚ μπήκε με δύναμη στο ματς, δημιούργησε ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ. Ετσι, ο Αρης σταδιακά κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο έφταση στη νίκη και την κατάκτηση των βαθμών. Η ΑΕΚ, έχασε κι άλλο έδαφος
στον αγωνιστικό τομέα, ενώ δεν έχει λύσει τα διοικητικά της προβλήματα.
Το 1-0 ήρθε στο 79' με κεφαλιά του Λαζαρίδη, ύστερα από σέντρα του Ούμπιντες.

Διαιτητής:Κάκος.

Κίτρινες: Καράμπελας, Παπαζαχαρίας, Λαγός, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος.

Αρης: Βελλίδης, Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Νέτο, Καπετάνος(68' Γιαννιώτας), Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός(46' Φατί), Ούμπιντες, Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος(46' Ακόστα).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας, Δέλλας, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Βάργκας(83' Κλωναρίδης), Σιαλμάς, Λεονάρντο(68' Λαγός), Λυμπερόπουλος (46' Μπέλεκ).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
Ο Παναιτωλικός έκανε μεγάλο βήμα για να συνεχίσει και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Λεμονή πήρε τους βαθμούς με το 1-0 στην Ξάνθη απέναντι στη Skoda.
Το γκολ της σπουδαίας νίκης πέτυχε ο Αντι με κεφαλιά στο 40', ύστερα από σέντρα του Ακαλέ.

Η Ξάνθη από το 55' αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπέρτου. Ο μπακ είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Δελφάκη, γιατί έκανε σκληρό φάουλ στον Μητρόπουλο.

Διαιτητής: Δελφάκης.
Κόκκινη: Μπέρτος.

Κίτρινες: Μουμίν, Πλατέλλας, Ντάνι, Ακαλέ, Σιόντης, Σουάνης, Τζενάμο, Νταρμπιόν.

Ξάνθη: Βιβιανί, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Ντάνι, Βάλλας, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Νταρμπιόν (74' Πλατέλλας), Πόι(46' Βλαχοδήμος), Μαρσελίνιο, Καζάκης (46' Σουάνης).

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Γκόλιας, Ντολεζάι, Κούσας, Σιόντης, Αντι (65' Μουμίν), Ρότσα, Μητρόπουλος, Ακαλέ(46' Ονουάτσι), Θεοδωρίδης(88' Καραμαλίκης), Καμαρά.
Keywords
Τυχαία Θέματα