“Βροχή” οι αιτήσεις για οίκους ανοχής στα Χανιά!

Ανησυχία προκαλούν στην κοινωνία των Χανίων οι συνεχείς αιτήσεις για άδειες λειτουργίας οίκων ανοχής στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών σε συνεδρίαση που είχαν γνωμοδότησαν αρνητικά για να δοθούν νέες άδειες εγκατάστασης εκδιδόμενων γυναικών.

Ο λόγος που οι αιτήσεις για άδειες οίκων ανοχής έχουν πέσει σαν βροχή το τελευταίο διάστημα, είναι γιατί στην περιοχή του Ακρωτηρίου λειτουργούν όλες οι στρατιωτικές και ναυτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Πρόκειται για την αεροπορική βάση ευκολίας των ΗΠΑ στον Μουζουρά και την Νατοική ναυτική εγκατάσταση στο Μαράθι στον κόλπο της Σούδας. Παράλληλα στο Ακρωτήρι υπάρχει το Πεδίο Βολής Κρήτης και η 115 Πτέρυγα Μάχης.

Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτές οι αιτήσεις αφορούν νέες «επιχειρήσεις» η την μετεγκατάσταση παλιότερων που λειτουργούσαν στην πόλη των Χανίων.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κουνουπιδιανών δήλωσε στην «ΝΕΑ TV» ότι οι οίκοι ανοχής δε μπορούν να είναι λίγα μέτρα μακριά από την παιδική κατασκήνωση και ενώ τα παιδιά κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους.

Ωστόσο όλοι θέλουν τα σπίτια που στεγάζονται οι εκδιδόμενες γυναίκες να έχουν άδεια αρκεί να βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές μακριά από οικισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα