Βιβλίο για την επέτειο της “Επιστροφής των Τζεντάι”

Την επέτειο των 30 χρόνων της θα γιορτάσει στις 25 Μαΐου η θρυλική ‘Επιστροφή των Τζεντάι’.

Το τρίτο μέρος της αρχικής τριλογίας του George Lucas είχε γυριστεί στις 25 Μαΐου του 1982. Η Lucasfilm, η εταιρεία που κυκλοφόρησε και τα άλλα δύο επεισόδια ‘Star Wars’ και ‘The Empire Strikes back’ αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός,

εκδίδοντας ένα βιβλίο το οποίο περιγράφει το πώς γυρίστηκε η ταινία.

Το “The Making of Return of the Jedi” θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου παρόλο που η επίσημη επέτειος θα είναι το Σάββατο. Για τις 2 πρώτες ταινίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα βιβλία τους στο παρελθόν.

Το βιβλίο έχει γράψει ο συγγραφέας J.W. Rinzler. Ήδη έχει κυκλοφορήσει και το trailer για την κυκλοφορία του βιβλίου, το οποίο περιέχει πληροφορίες που θα φανούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στους θαυμαστές των ‘Jedi’. Όπως για παράδειγμα ότι ο Harrison Ford είχε προτείνει ο χαρακτήρας του Han Solo, να πεθαίνει στην ‘Επιστροφή’.

Κι αυτό γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή, είχε ήδη καταξιωθεί ως ηθοποιός αφού ήδη είχε γυρίσει το ‘Indiana Jones’ και το ‘Blade Runner’. Η άποψή του λοιπόν ήταν ότι θα ήταν προτιμότερο και για το σενάριο αλλά και για το ενδιαφέρον του κοινού, ο Han Solo να πεθάνει, κάτι που φυσικά δεν έγινε μιας και ο George Lucas δεν ήθελε να ‘σκοτώσει’ έναν από τους βασικούς ρόλους της ταινίας ‘Jedi’.

Στο βιβλίο θα μπορεί να δει κανείς φωτογραφίες της ταινίας, από τα γυρίσματα καθώς επίσης αποσπάσματα ακόμη και από το σενάριο της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα