Η Jennifer Aniston έκλαψε για την Angelina Jolie

Απίστευτη συγκίνηση προκάλεσε στην Jennifer Aniston, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της Angelina Jolie να υποβληθεί προληπτικά σε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να μειώσει τις πιθανότητες να εκδηλώσει καρκίνο του μαστού.

Η Aniston, η οποία είχε χωρίσει από τον Brad Pitt το 2005 λίγο πριν εκείνος αρχίσει να βγαίνει

με την Angelina, ξέσπασε σε κλάματα όταν διάβασε την είδηση για την γενναία απόφαση της Jolie.

Όπως ανέφερε μία πηγή, η Aniston συγκινήθηκε απίστευτα από το γεγονός και εντυπωσιάστηκε από το θάρρος της Jolie να προχωρήσει σε μία τέτοια πράξη για το καλό της οικογένειάς της. Αυτό ήταν για την Aniston και μία απόδειξη του πόσο πολύ αγαπάει η Jolie τον Brad Pitt και τα παιδιά τους.

Η Jennifer Aniston είναι εδώ και χρόνια υποστηρίκτρια της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού μιας και δύο πολύ καλές της φίλες έχουν προσβληθεί από την ασθένεια. Η Sheryl Crow που το 2006 υπεβλήθη σε αφαίρεση όγκου από το στήθος της και η Christina Applegate- η οποία υποδύθηκε την αδελφή της Aniston σε κάποια επεισόδια των ‘Friends’- όπου κι εκείνη υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή προληπτικά.

Σύμφωνα πάντα με πηγές, η Aniston, επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με τον Brad Pitt, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή της αφότου διάβασε την είδηση για την Jolie, από την εφημερίδα New York Times.

Keywords
Τυχαία Θέματα