Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα φύγει από την κυβέρνηση

Μια πρόγευση όσων θα πει σήμερα στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Γιώργο Παπαχρήστο και την εφημερίδα “Τα Νέα”. Ο πρόέδρος του ΠΑΣΟΚ δηλώνει αποφασισμένος να εκφωνήσει μια ομιλία που θα αφήσει εποχή, θα αναφερθεί στο σύνολο του πλαισίου των θεμάτων της εθνικής και πολιτικής επικαιρότητας, θα επιχειρήσει να ανοίξει

νέο κεφάλαιο στην περπατησιά του Κινήματος σε επίπεδο πολιτικής και ιδεολογικής φυσιογνωμίας, και θα παρουσιάσει τα σχέδιά του για μια “Ελιά”… αλά ελληνικά, ώστε να υπάρξει επανασύνταξη των δυνάμεων του χώρου της Κεντροαριστεράς.

“Θα περιγράψω το τοπίο από τη Μεταπολίτευση και μετά. Θα μιλήσω για όλα. Για το πως φτάσαμε ως εδώ. Για το Μνημόνιο και την καταλυτική επίδρασή του στην παράταξη. Θα μιλήσω για τη φυσιογνωμία του Κινήματος, την Κεντροαριστερά, και ό, τι αποτελεί σήμερα τη βάση της συζήτησης για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.

Θα μιλήσω και για τους κυβερνητικούς εταίρους μας, για τη Νέα Δημοκρατία και τη ΔΗΜΑΡ, κυρίως όμως για όσους μας θεωρούν ουρά της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση, η θέση μου παραμένει αναλλοίωτη. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συμμετέχει στην κυβέρνηση”, σχολίασε με νόημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα