Βενιζέλος: Επικίνδυνη επιλογή η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ

Την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε και από τα Τρίκαλα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μετά την πρωινή συνέντευξη στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στα Τρίκαλα

και στην ομιλία του απεύθυνε έκκληση για συσπείρωση γύρω από την Ελιά και το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε μάλιστα «επικίνδυνη επιλογή» την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθύνθηκε σε πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και επικαλέστηκε την παραταξιακή και εθνική τους ευθύνη, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πατριωτισμός τζάμπα», ούτε «ο φευγάτος ήρωας δεν έχει γίνει ποτέ».

«Στις εκλογές αυτές πάμε όχι για να αναδείξουμε μια νέα κυβέρνηση και μια νέα Βουλή, αλλά, κατά βάθος, εάν κάτι στραβώσει θα τεθεί θέμα για την πορεία της κυβέρνησης, για τη σταθερότητα της χώρας», επισήμανε και πρόθεσε: «Τώρα κάποιοι κάνουν υπομονή προκειμένου να χαλάσει η εικόνα και το βράδυ των εκλογών να πουν, τώρα δεν μπορείτε να συνεχίσετε», είπε ο κ. Βενιζέλος και προειδοποίησε:

«Δεν θα φταίμε εμείς. Εμείς είμαστε δημοκρατικά ευαίσθητοι, σεβόμαστε τη βούληση του ελληνικού λαού, ο οποίος θα κάνει την επιλογή του και θα αναλάβει το κόστος της επιλογής. Δεν μπορεί κάποιοι πάνω στις πλάτες τις δικές μας να αναπτύσσουν το λαϊκισμό, τη δημαγωγία και να παίζουν με το μέλλον της χώρας». Για τους 29 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στηρίζουν ως «Τιτάνες» το βάρος της χώρας και σημείωσε πως για να συνεχιστεί η πολιτική σταθερότητα τα πράγμα είναι απλά: «Πρέπει να υπάρχει το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να υπάρχει η Ελιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα