Σαμαράς: Μέσα στον πανικό τους… κλέβουν το σύνθημα για τη Νέα Ελλάδα

Στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στην Τρίπολη, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ύψωσε τους τόνους, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο όραμα της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση.

Ο Πρωθυπουργός από το κατάμεστο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης σημείωσε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη «για άλμα προς

τα εμπρός» και πρέπει να αποφύγει την επιστροφή στο παρελθόν και την κρίση.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «υπέκλεψε το σύνθημα για τη Νέα Ελλάδα επειδή δεν έχει όραμα και σχέδιο».

«Αυτοί που πολεμούσαν το όραμά μας, τώρα υιοθετούν ακόμη και το σύνθημά μας. Τέτοια απήχηση έχει το όραμά μας» ανέφερε ο Πρωθυπουργός και σημείωσε πως η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη φέρει την Ελλάδα ένα βήμα πριν από την έξοδο από την κρίση και διαθέτει το σχέδιο για να ολοκληρώσει το τέλος των Μνημονίων.

Γι` αυτό σημείωσε πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός: «Λίγο να εφησυχάσεις και να βρεθείς πίσω μπορεί να πέσεις στα χειρότερα . Κι αυτό το λάθος δεν επιτρέπεται να γίνει» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός έδωσε και απάντηση στην πρόταση Γλέζου για εσωτερικό δανεισμό: “Αν ο κόσμος πίστευε πως η λύση είναι ο εσωτερικός δανεισμός, τότε θα είχαμε μαζική φυγή καταθέσεων. Δεν τους πιστεύει όμως. Aυτές τις θεωρίες από αυτούς τους ανθρώπους δεν τις παίρνεις σοβαρά” παρατήρησε ο κ. Σαμαράς.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένα από την πρώτη προεκλογική συνέντευξη του Πρωθυπουργού και στάθηκαν τόσο στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, όσο και στην παρουσία πολλών νέων ανθρώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα