Το “πίτμπουλ με κραγιόν” με ψηφιακό κανάλι!

Στο πρόσωπό της, οι Ρεπουμπλικανοί θεώρησαν το 2008 ότι βρήκαν το επικοινωνιακό αντίβαρο στον Μπαράκ Ομπάμα. Η πρώτη γυναίκα υποψήφια Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ απέναντι στον πρώτο Αφροαμερικανό υποψήφιο Πρόεδρο, ήταν μια ενδιαφέρουσα στρατηγική προσέγγιση.

Μόνο που δεν περπάτησε ποτέ, καθώς η Σάρα Πέιλιν αποδείχτηκε ελλειματική, και τελικά μάλλον διαδραμάτισε αρνητικό ρόλο στην καμπάνια του Τζον ΜακΚέιν, στο πλαίσιο μιας εκ των προτέρων χαμένη εκλογής.

Το “πίτμπουλ με κραγιόν”, όπως η ίδια είχε αποκαλέσει τον εαυτό

της ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω, και από τότε το όνομα της Σάρα Πέιλιν τριγυρίζει στα σενάρια για τον επόμενο υποψήφιο Πρόεδρο από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών, αν και η άλλοτε Κυβερνήτης της Αλάσκα, η οποία… απειλούσε με πόλεμο τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει ταυτιστεί περισσότερο με το ακραίο και επικίνδυνο Tea Party.

Τελευταίο… happening από την πλευρά της Σάρα Πέιλιν το ψηφιακό κανάλι στο οποίο θα εμφανίζεται, προκειμένου να παρουσιάζει, να επιχειρηματολογεί και να προσπαθεί να πείσει για τις θέσεις της. Οι προεδρικές εκλογές του 2016 άλλωστε δεν είναι μακριά, και η Σάρα Πέιλιν δεν τον βάζει κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα