“Ταξιδεύοντας” με τον Σαββόπουλο

Στη συναρπαστική μουσική διαδρομή του Διονύση Σαββόπουλου, που μετρά πλέον 50 συναπτά έτη, θα έχουν την ευκαιρία να ΄΄ταξιδέψουν΄΄οι θαυμαστές του στις 8 και 9 Μαρτίου. Πρόκειται για την παράσταση «παράξενα και ατόφια» που ανεβαίνει, για δύο μόνο ημέρες, στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 27 τραγούδια από την σπουδαία δισκογραφική πορεία του πολυσχιδούς καλλιτέχνη. Μέσα από τη μουσική του αναζήτηση αναμειγνύει εθνικούς, βαλκανικούς και ροκ

ήχους, εκφράζει τα συναισθήματα, τις αντιφάσεις, τα οράματα και τις προσδοκίες των νεοελλήνων, υπό το δικό του ξεχωριστό πρίσμα. Τα περισσότερα τραγούδια του χαρακτηρίστηκαν, αρχικά, ως πολιτικά. Γρήγορα όμως απέβαλαν τον χαρακτηρισμό αυτό και άντεξαν στον χρόνο, καθώς επεσήμαναν τα βαθύτερα αδιέξοδα του πολιτικού βίου της χώρας μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Στη μουσική αυτή παράσταση μαζί του παίζουν οι: Γιώτης Κιουρτσόγλου, μπάσο, Βαγγέλης Καρίπης, κρουστά και Ορέστης Πλακίδης πλήκτρα. Συμμετέχει ακόμη το μικρό σύνολο χάλκινων πνευστών. Η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 10 μ.μ. και η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 12 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στα Public (Σύνταγμα, Μαρούσι), στο βιβλιοπωλείο Ιανός, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και μέσω της ιστοσελίδας ww.ticketpro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα