“Έγκλημα στη γκαλερί”

Ανεξιχνίαστα μυστήρια, αστυνομικοί και ύποπτοι, έρευνες και ανακρίσεις πλαισιώνουν την παράσταση «έγκλημα στη γκαλερί» που ανεβάζει η ομάδα AbOvo στο χώρο Thission Lofts (Πειραιώς 123 & Ευρυσθέως, Γκάζι). Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με τις παραστάσεις «εκεί στην κόλαση», «μαμά Ελλάδα 2» και «το ίδρυμα», οι AbOvo επιστρέφουν για να προσφέρουν μια νέα,

ξεχωριστή θεατρική εμπειρία. Η τωρινή τους δουλειά παραπέμπει σε ένα διαδραστικό αστυνομικό παιχνίδι, με την ενεργή συμμετοχή του κοινού καθόλη τη διάρκεια του έργου. Σε ένα χώρο άνω των 1.100 τ.μ. οι θεατές μεταμορφώνονται σε ντεντέκτιβ, ανακρίνουν υπόπτους, αναζητούν στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος και καλούνται να εξιχνιάσουν μια μυστηριώδη απόπειρα δολοφονίας.

Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται στον καταξιωμένο ζωγράφο Μάρκο Πολίτη, που επιστρέφει θριαμβευτικά με τους καλύτερους πίνακες που ζωγράφισε ποτέ. Τη νύχτα όμως των εγκαινίων, πέφτει από το μπαλκόνι της γκαλερί και καταλήγει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού, οι θεατές γνωρίζουν τον στενό κύκλο του ζωγράφου και ΄΄ταξιδεύουν΄΄ στα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του, από την πρώτη του έκθεση μέχρι τη μοιραία νύχτα των εγκαινίων.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Σαρακατσάνη, ενώ τους ρόλους ενσαρκώνουν οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Δανάη Επιθυμιάδη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνης Παυλόπουλος, Γεράσιμος Πετικάρης και Γιάννης Σαρακατσάνης. Οι παραστάσεις ανεβαίνουν από Πέμπτη έως Κυριακή με τιμές εισιτηρίων 15 και 10 ευρώ. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 6970059531.

Keywords
Τυχαία Θέματα