Πρώην συνεργάτιδα του Παπακωνσταντίνου καταγγέλλει ότι την «κατέστρεψε»

Η πρώην συνεργάτιδα του Γ. Παπακωνσταντίνου, στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Focus», είπε από τη Γαλλία πως κατέληξε το όνομα της στην λίστα Λαγκάρντ κια γιατί έκανε αγωγή κατά του πρώην υπουργού.

«Υπέβαλα αγωγή κατά του Παπακωνσταντίνου. Ο άνθρωπος κατέστρεψε τη ζωή μου. Με τον άντρα μου και τα παιδιά μου προσπαθούμε να ξεκινήσουμε ένα νέο μέλλον στη Γαλλία.

Στην Ελλάδα υποβληθήκαμε σε πόλεμο και διαπόμπευση.» είπε στη συνέντευξή της η Μ. Παντελή.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε: «Οι υπηρεσίες κινήθηκαν πλήρως ερασιτεχνικά και παράνομα. Ο Παπακωνσταντίνου διαβίβασε το όνομά μου έτσι απλά και χωρίς περαιτέρω εξέταση από το ΣΔΟΕ. Αυτό παραποίησε όλη μου τη ζωή.»

Η Μαρία Παντελή υπογράμμισε πως θεωρεί ότι ο πραγματικός στόχος της «εκστρατείας» ήταν το πρώην αφεντικό της, ο Σάμπυ Μιώνης: «Ο Μιώνης είναι Εβραίος. Και υπάρχει ένα ισχυρό λόμπυ αντισημιτών στην ελληνική κυβέρνηση. Αυτό εξηγεί για μένα το ότι μετά τις διαψεύσεις του Μιώνη και μία επίσημη ανακοίνωση τον Τύπο, η οποία με απάλλασσε, τα καταδιωκτικά δημοσιεύματα εναντίον μου καταλάγιασαν. Το σπίτι μου περιβαλλόταν από παπαράτσι. Είχα δυσφημιστεί στη γειτονιά.».

Η ίδια δήλωσε ότι το υπουργείο οικονομικών χρησιμοποίησε «ερασιτεχνικές μεθόδους» διότι: «Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διαβίβασε τη λίστα σε έναν συνεργάτη, ο οποίος προφανώς δεν ήξερε καμία ξένη γλώσσα.» είπε, συμπληρώνοντας «Ο άνθρωπος κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή ότι μετέφρασε τη λίστα με το πρόγραμμα Google Translate, επειδή διαφορετικά δεν μπόρεσε να την καταλάβει. Ακριβώς εκεί αιτιολογείται ένα σημείο στην αγωγή μου κατά του Παπακωνσταντίνου. Κατέστρεψαν πλήρως τη ζωή των παιδιών μου, των γονιών μου, του άντρα μου και τη δική μου με μια μετάφραση μέσω του Ίντερνετ. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό, ο οποίος ισχυρίζεται επίμονα ότι αντέγραψε τα δεδομένα από ένα επίσημο CD που εστάλη από τη Γαλλία σε ένα στικ για να τα σιγουρέψει απ’ ό,τι σ’ ένα CD.»

Keywords
Τυχαία Θέματα