Στρατούλης: Όταν κάνουμε λάθος, το αναγνωρίζουμε και το διορθώνουμε

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για την υποψηφιότητα Καρυπίδη και επεσήμανε ότι είχε εκφράσει τις σοβαρές επιφυλάξεις του γι’ αυτήν:

«Ήμουν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαμε εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Η Κεντρική Επιτροπή

αποφάσισε συλλογικά να εγκρίνει κατά πλειοψηφία ως πακέτο και τους 13 υποψήφιους περιφερειάρχες.

Ωστόσο από χθες προέκυψαν νέα στοιχεία για την υποψηφιότητα Καρυπίδη. Πιστεύω ότι το θέμα πρέπει να επανεξεταστεί και γι’ αυτό σήμερα συνεδριάζουν η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και το Περιφερειακό Συμβούλιό του στη Δυτική Μακεδονία. Θα το συζητήσουμε, θα το συνεκτιμήσουμε και, αν διαπιστώσουμε ότι έχει γίνει λάθος, πρέπει να το διορθώσουμε δημοκρατικά, συλλογικά και συντεταγμένα.

Ο λαός θα μας έχει περισσότερη εμπιστοσύνη, όταν τη στιγμή που έχουμε κάνει ένα λάθος, το αναγνωρίζουμε, το διορθώνουμε και προχωράμε μπροστά.

Είμαστε ένας πολύ δημοκρατικός χώρος. Δεν υπάρχουν απαγορευμένες συζητήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να έχεις μια σιωπή πολιτικού νεκροταφείου. Είναι άλλο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε ένα άλλο κόμμα, διαφορετικό από τα άλλα που λειτουργούν αρχηγικά ή συγκεντρωτικά. Από τη στιγμή όμως που θα συζητήσουμε ένα θέμα και θα το αποφασίσουμε, πάμε όλοι μαζί ως μια γροθιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα