Ο εραστής του Χόφμαν τον είδε να παίρνει κοκαΐνη πριν πεθάνει

13:01 6/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο σεναριογράφος Μπαρ Κατζ διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα και καταθέτει μήνυση εναντίον του περιοδικού, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για τον λίβελο. Πάντως ο Κατζ ήταν αυτός που βρήκε τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν νεκρό στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, με μία σύριγγα στο χέρι και φέρεται να «αποκάλυψε» στο περιοδικό ότι διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με τον ηθοποιό και ότι τον είδε να κάνει χρήση ναρκωτικών το βράδυ πριν τον θάνατό του.

«Δεν έγινε καμία συνέντευξη. Ο Μπαρ Κατζ και ο

Χόφμαν δεν ήταν ποτέ εραστές. Ο Κατζ δεν είδε τον Χόφμαν να κάνει κοκαΐνη το βράδυ πριν πεθάνει ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Ο Μπ. Κατζ δεν είδε ποτέ τον Χόφμαν να κάνει ηρωίνη ή κοκαΐνη» λέει ο δικηγόρος του σεναριογράφου και τονίζει: «Αυτό το άρθρο είναι αηδιαστικό. Η οικογένεια του Φίλ Χόφμαν και οι φίλοι του θρηνούν και το Enquirer έρχεται και προσπαθεί να βγάλει χρήματα με σάπια ψέματα. Ακόμη χειρότερα, φαίνεται ότι το Enquirer έστειλε και δελτίο τύπου για να διαφημίσει την ιστορία ώστε να πουλήσει πιο πολλά τεύχη. Δεν ξέρω πως κοιμούνται το βράδυ αυτοί οι άνθρωποι».

Το περιοδικό στο δημοσίευμά του, υποστηρίζει ότι ο Χόφμαν ξεκίνησε να κάνει ηρωίνη γιατί βρισκόταν σε σύγχυση σε σχέση με την σεξουαλική του ταυτότητα…

Keywords
Τυχαία Θέματα