Σοφιανός: Δουλειά με ημερομηνία λήξης στον δήμο Αθηναίων

Σε πολύωρη συζήτηση με τους εργαζόμενους του Δήμου σε κάθε γραφείο και υπηρεσία μετατράπηκε η περιοδεία του Νίκου Σοφιανού, υποψήφιου δήμαρχου Αθήνας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο Δημαρχείο της Λιοσίων.

Ο Νίκος Σοφιανός μιλώντας με τους εργαζόμενους, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε:

«Εδώ και τρεις μήνες στη δημόσια συζήτηση για τις εκλογές στο Δήμο της Αθήνας,

οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων δεν βρήκαν να πουν ούτε μια κουβέντα για τους χιλιάδες εργαζόμενους του Δήμου.

Ο Δήμος στάθηκε όρθιος χάρη σε σας. Οι όποιες λειτουργίες του Δήμου υπάρχουν γιατί εσείς, οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτόν, κάνατε ό,τι μπορούσατε, έχοντας τσακισμένους μισθούς, αβεβαιότητα και δουλειά με ημερομηνία λήξης.

Γνωρίζετε, επίσης, ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ έχουν καταψηφίσει τον απαράδεκτο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) που προβλέπει το 1/3 των εργαζομένων στο Δήμο να είναι συμβασιούχοι και που φωτογραφίζει την ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση των υπηρεσιών του Δήμου. Πιέζουμε και παλεύουμε για την κατάργησή του.

Είμαστε αντίθετοι στην αξιολόγηση που οδηγεί στην απόλυση προσωπικού.

Πιέσαμε και πιέζουμε να μην ασκηθεί καμία έφεση από το Δήμο ενάντια σε θετικές δικαστικές αποφάσεις για τους εργαζομένους του που διεκδίκησαν και πέτυχαν να παραμείνουν στην εργασία τους.

Σας θεωρούν δεδομένους, παλιοί και νέοι διαχειριστές του ευρωμονόδρομου. Καλούμε κι εσάς, τους χιλιάδες εργαζόμενους και τους απολυμένους του Δήμου να στηρίξετε στην κάλπη το ΚΚΕ και τους υποψηφίους του».

Keywords
Τυχαία Θέματα