Προβλέψεις για το Στοίχημα: Είτε «εμφύλιος» είτε… Λε-Πα (και στη μέση ο ξανθομπάμπουρας)

100% επιτυχία χθες με anytimeσκόρερ Ρονάλντο (1.95) και dnbΡεάλ (3.40). Συνεχίζουμε…

Για να γίνει ο Κάρλο Αντσελότι ο όγδοος προπονητής που φτάνει σε ευρωπαϊκό τελικό με δύο διαφορετικές ομάδες και η Ρεάλ να μετάσχει για 13η φορά σε τελικό έπρεπε να… ξορκίσει την κατάρα του προ διετίας χαμένου πέναλτι στη Μαδρίτη, ξανά με την Μπάγερν, ο Σέρχιο Ράμος. Διπλός ξορκισμός, με δύο γκολ.

Για να γίνει ο Ρονάλντο ο πρώτος παίκτης ever που βάζει 16 γκολ

σε μία σεζόν στο ChampionsLeague έπρεπε να επιβιώσει από τη σκαριά του Ντάντε και ο Πορτογάλος θεωρείται πρακτικά ήδη πρώτος σκόρερ για φέτος αφού ο Ντιέγο Κόστα χρειάζεται περίπου 3 χατ-τρικ για να τον ξεπεράσει.

Σε τελικό, στο ίδιο γήπεδο «Λουζ», μετά από δέκα χρόνια για το δέκατο της Ρεάλ ο Ρονάλντο! Τι σου είναι το ποδόσφαιρο…

Ποιον θα βρει απέναντί του ο Αντσελότι στον τελικό της 24ης Μαΐου και πρώτο τελικό της «βασίλισσας» από το 2002; Αν πιστεύετε στις συμπτώσεις, η Ρεάλ πήρε το 2000 το προτελευταίο της ενάντια σε μια άλλη ισπανική ομάδα, τη Βαλένθια, και απόψε έχει 50% πιθανότητες να βρει απέναντί της ξανά… ντόπιους, την Ατλέτικο. Ειδάλλως, ο Καρλέτο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον προκάτοχό του Ζοσέ Μουρίνιο που έχει το απόλυτο ως τώρα σε τελικούς.

Απόψε είναι η ένατη φορά που ο Μουρίνιο (2004 με την Πόρτο, 2005, 2007 και φέτος, με την Τσέλσι, 2010 με την Ιντερ και 2001, 2012, 2013 με τη Ρεάλ) παίζει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, περισσότερες από κάθε άλλο προπονητή, στην ιστορία του ChampionsLeague. Από αυτές μόνο τις δύο (2004 και 2010) προκρίθηκε στον τελικό (και το πήρε).

Αν δικαιωθεί ο… Λε-Πα (θυμάστε τη διαφήμιση της VistaBet με το «Το’ πε, το’ πε ο Πορτογάλος, πως δεν το σηκώνει άλλος;») ή αν το τρόπαιο καταλήξει σε ισπανικά χέρια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Μακρινό. Αν με ρωτάτε, ως φίλος της Ρεάλ και μέγας θαυμαστής του SpecialOneδεν θέλω να βρεθώ σε αυτή τη θέση….

Οσο για τον Γκουαρδιόλα; Και σας τα είχα γράψει (εδώ και εδώ) αλλά δεν είμαι υπέρ της περαιτέρω γελοιοποίησής του μετά το χθεσινό. Τυχαίος δεν είναι, ούτε όμως και τόσο top. Ουδείς έχει γράψει, τόσα χρόνια, κουβέντα για τον δύσμοιροι τον Φρανκ Ράικαρντ που είχε θέσει τις βάσεις για την απίστευτη Μπαρτσελόνα που θαυμάσαμε όλοι για χρόνια επί Πεπ (αλλά, εν Ελλάδα, επιμένουμε πως το Παναθηναϊκός του 1994-96 ήταν έργο… Ιβιτσα Οσιμ και όχι Χουάν Ραμόν Ρότσα!). Ο Πεπ οφείλει να δουλέψει σε κάτι άλλο, το πολύ το τίκι τάκα ξέρετε τι κάνει το παιδί… Αντσελότι και Μουρίνιο, επί παραδείγματι, σε κάθε τους ομάδα αλλάζουν, προσαρμόζονται, κατεβάζουν ιδέες. Θα το πράξει του χρόνου ο Πεπ; Του το εύχομαι.

Η Τσέλσι είδε Τέρι, Αζάρ και Ετό, πιθανώς και τον Τσεχ, να επανέρχονται. Λεωφορείο ή πουλμανάκι, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα κάνει πάλι τα δικά του. Και μαγκιά του, αφού ούτε στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο ούτε στο Λίβερπουλ την Κυριακή, με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, δέχθηκαν γκολ οι Λονδρέζοι. Αρέσει δεν αρέσει, αυτός είναι ο SpecialOne. Και όσο για το αν κατεβάζει λεωφορεία, στη Μαδρίτη είχε ελλείψεις και έπαιξε με εξτρέμ Βίλιαν και Ραμίρες και οι αλλαγές του ήταν Σούρλε και Ντεμπά Μπα. Ας μην είμαστε μηδενιστές…
Το under πληρώνει λίγο (1.50), το nogoalαρκετά καλύτερα, στο 1.95 αλλά προφανώς με αυτή την Ατλέτικο το φοβάσαι, ήτοι να σκοράρουν οι Μαδριλένοι. Και το να σκοράρουν δεν σημαίνει ότι θα προκριθούν… Παρεμπιπτόντως, η πρόκριση της Τσέλσι πλήρωνε 1.90 πριν από το πρώτο ματς και αυτή της Ατλέτικο 1.80… Και ΔΕΝ άλλαξε το σετ παρά το 0-0 της Μαδρίτης!
Να πιάσει για τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα η σεμιναριακού επιπέδου άμυνα του Μουρίνιο, παίζει, μην ξεχνάτε άλλωστε πως στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια η Τσέλσι αντλούσε ισχύ. Κοντολογίς, κράτησα το goal/goalχωρίς να αποκλείω το overκαι πόνταρα στην πρόκριση της Τσέλσι επειδή πληρώνει καλύτερα.

Εκτός Ευρώπης, επιγραμματικά… Ο ΠΑΟΚ λογικά νικά τον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός δύσκολα τον ξεκούραστο Ατρόμητο: το «μεθύσι» ύστερα από τίτλους πάντα αποδιοργανώνει… Μόνο το πρώτο κράτησα.

Το πλήρες άρθρο και το τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα