Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Να τελειώνει το παραμυθάκι

Χθεσινός απολογισμός: η Ρεάλ ξύπνησε αργά, πολύ αργά. Περίμενα τουλάχιστον ένα γκολ της στο ημίχρονο (για το 1/1 αλλά και το 1 half time) αλλά δεν… Πάλι καλά που πέρασε… καρφί η ισοπαλία στο Μίλγουολ – Κρίσταλ Πάλας.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 3 πονταρίσματα (από 20 έκαστος) και 1 fun bet (από 10) επενδύθηκαν 70 ευρώ και «γύρισαν» 66 ευρώ. Βγήκε ίσα ίσα η μέρα…

Οπαδικά και… ΡΕΑΛιστικά μπορεί να λυπήθηκα για τη «βασίλισσα» αλλά στοιχηματικά εκείνο το από 7ης Φεβρουαρίου

πονταρισμένο 15άρι της Ντόρτμουντ θέλει 90, ίσως και παραπάνω, λεπτά για να επιβεβαιωθεί στον τελικό!

Επιγραμματικά (δύσκολη ημέρα) για απόψε, χωρίς πολλά πολλά. Η Μπαρτσελόνα πιθανώς απόψε να έχει το πείσμα και τη διάθεση που δεν είχε χθες η Ρεάλ. Αλλά και η Μπάγερν δεν είναι Ντόρτμουντ για να αποδιοργανωθεί, έστω και για ένα 10λεπτο όπως χθες στο ξεκίνημα ή, στο τέλος που μπήκαν τα γκολ.

Θα ποντάρω ξανά άσο ημίχρονο ως μόνο bet που μπορεί να παιχτεί και σε πρακτορείο. Ολα τα άλλα είναι αποκλειστικά για διαδίκτυο.

Ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα σφυρίζει το ματς, θεωρώ τους Βαλκάνιους διαιτητής…. μαφιόζους μέσα στο γήπεδο. Και, για να τελειώνει το παραμυθάκι περί «σπρωξίματος» της Ρεάλ (μπορούσε ο Γουέμπ να δώσει πέναλτι στο 93’ και δεν το έκανε!) και περί αδικίας της Μπαρτσελόνα (εκείνο το χεράκι του Πικέ στο Μόναχο δεν ήταν πέναλτι και αποβολή;) μην απορήσετε για ένα σφύριγμα που ίσως κρίνει το ματς. Προσοχή: το ματς, όχι την πρόκριση.

Μιλάω για πέναλτι ή αποβολή, στο μυαλό έχω να είναι εις βάρος της Μπάγερν. Και σε λογική fun bet, ήτοι μικρότερα ποσά από τα κανονικά ματς, το πράττω.

Επίσης, εντόπισα στο 2.00 τον συνδυασμό άσου και over 1,5 γκολ και στο 4.33 τον συνδυασμό διπλού και over 1,5 γκολ. Κράτησα το πρώτο αλλά και το 3.80 του να βάλει ο Μέσι από δύο γκολ και πάνω στο ματς.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα