Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Γνωστό ότι το στοίχημα θέλει ρίσκο

Υπενθυμίζω ότι από χθες πρότεινα για σήμερα τον άσο στο Κασίμπασα – Σίβασπορ (ξεκινάει νωρίς – 13:30, δεν το βάζω και στα σημερινά) και το goal/goalστο Πόρτο – Εστορίλ.

Τραμπζονσπόρ – Καϊσερίσπορ: η Καϊσερίσπορ παρατάσσεται με σημαντικές απουσίες αλλά έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από την Τραμπζονσπόρ, η οποία είναι εν μέσω των αγώνων με τη Γιουβέντους και ο άσος πληρώνει, για τα δεδομένα του ματς, λίγο. Στην… κόντρα, αποδεκτό το 1.91 του Χ2 της διπλής ευκαιρίας με τη σκέψη πως με τα τρία χαφ που παρατάσσεται

πια η Καϊσερίσπορ έχει… στρώσει κάπως στο κέντρο και μπορεί να βάλει δύσκολα στους «μπορντομαβιλέρ».

Λιλ – Λυών: σαφώς και μιλάμε για ματς με αξία στο διπλό, ειδικά από τη στιγμή που ούτε ένας βασικός της Λυών δεν έπαιξε στην Ουκρανία με τη Τσερνομόρετς ενώ η Λιλ έκανε ξανά κακό ματς (στην Εβιάν) και αμυντικά έχει απωλέσει τη «χημεία».

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης: εν μέσω των αγώνων με την Πόρτο η Αϊντραχτ, το 2-2 στο προδιαθέτει πως οι Γερμανοί θα ρίξουν το βάρος στη ρεβάνς της Πέμπτης. Πού το πάω; Η Βέρντερ έχει
χρυσή ευκαιρία για νίκη σήμερα. Ναι, συμφωνώ, είναι τραγική εκτός έδρας, οι γκέλες στην άμυνα είναι… παιδικές αλλά το άτιμο το στοίχημα θέλει ρίσκο και έμπνευση.

Ααρχους – Κοπεγχάγη: το διπλό φαντάζει ως το… σημείο της Κυριακής. Προσωπικά απέχω από σημείο και κράτησα το goal/goal, περιμένοντας τον (εξαιρετικό) Στόλε Σόλμπακεν να αρχίσει να δείχνει τη δουλειά του στη FCKκαι να τη βελτιώσει αμυντικά. Η AGFανέκαθεν εντός Ορχους έπαιζε καλύτερα από ό,τι εκτός. Betστα γκολ.

Κόρδοβα – Χαέν: κανονικά, με την Κόρδοβα να έχει νέο προπονητή (τον γνωστό Αλμπέρτ Φερέρ) θα έπρεπε να απέχω ωστόσο από τη φιλοξενούμενη θα λείψει ο αρχισκόρερ Χόνα (12 γκολ από τα 31 της ομάδας) και ο «ογκόλιθος» της άμυνας Σερβάδο.

Μαρίτιμο – Μπελενένσες: αν η Μπελενένσες κρυφτεί πίσω από το αμυντικογενές της παιχνίδι, η Μαρίτιμο είναι… μανούλα σε αυτά και θα την τιμωρήσει. Αναμένοντας τη φιλοξενούμενη να κυνηγήσει το γκολ, ποντάρω στο να σκοράρουν αμφότερες.

Τβέντε – Φέγενορντ: δικαιολογημένα στο 1.91 ο άσος, η Τβέντε έχει να ηττηθεί στο «Χρολσχ Φέστε» από… πέρυσι, σκοράρει πολύ εύκολα και με νίκη θα αποδείξει ποια μπορεί να διεκδικήσει τίτλο φέτος και ποια όχι. Οσες φορές είδα φέτος τη Φέγενορντ, με απογοήτευσε.

Αγιαξ – Αλκμααρ: έχει να νικήσει στο Αμστερνταμ, σε αγώνα πρωταθλήματος, από το 1980 η ΑΖ! Αν όχι σήμερα… πότε; Δείτε μόνο τι έκαναν στην Ευρώπη την Πέμπτη: Αγιαξ – Σάλτσμπουργκ 0-3, Λίμπερετς – Αλκμααρ 0-1. Σε λογική fun bet, νομίζω ότι έχει αξία, τι λέτε;

Πόρτο – Εστορίλ: η συνολική παράδοση είναι 16-5-0! Η Πόρτο εντός «Ντραγάο» είναι αήττητη εδώ και… 81 σερί ματς (70-11-0), δείτε εδώ ένα σχετικό θέμα. Και η Εστορίλ έχει σκοράρει στα 30 από τα 34 φετινά της παιχνίδια σε τέσσερις διοργανώσεις! Με την Πόρτο εν μέσω των αγώνων με την Αϊντραχτ (2-2 την Πέμπτη και την προσεχή Πέμπτη πάει στη Φρανκφούρτη) υπάρχει άλλο ένα funbet.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

ΝίκοςΜποζιονέλος (Facebook, TwitterκαιGoogle+)

Keywords
Τυχαία Θέματα