Ο Τζιμ Μπας πιστεύει τους Λέικερς

Μπορεί οι Λέικερς να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο απογοητεύοντας ακόμα και τους πιο αισιόδοξους οπαδούς του, ωστόσο ο Τζιμ Μπας δεν χάνει το κουράγιο του πιστεύοντας πως σύντομα η ομάδα θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Ο ισχυρός άνδρας των «λιμνάνθρωπων» μάλιστα απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για κάποια ανταλλαγή. «Δεν βλέπω τον λόγο για να προχωρήσουμε σε κάποια ανταλλαγή» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η ομάδα δημιουργήθηκε για να κερδίσει και μπορεί να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα,αλλά έχει την

πλήρη στήριξη όλων μας.

Δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν της έχουν επιτρέψει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Πιστεύω πολύ στον Μάικ Ντ’ Αντόνι. Κανείς δεν είναι καλύτερος από τον Φιλ Τζάκσον, αλλά ο Μάικ έχει 100% τη στήριξή μου. Φυσικά θέλουμε να παίξουμε στα πλέι οφ. Είτε είχαμε σάλαρι καπ 10 εκατομμύρια δολάρια, είτε 200 αυτό θα έλεγα. Σε ότι αφορά τον Ντουάιτ Χάουαρντ θεωρώ ότι έχουμε 95% πιθανότητες να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι.Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα