Ο “ανοιχτός γάμος” του Will Smith και της Jada Pinkett

Η Jada Pinkett Smith και ο Will Smith πρέπει να χουν βρει το μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο. Είναι παντρεμένοι εδώ και 16 χρόνια –σχεδόν αιωνιότητα για τα δεδομένα του Hollywood- κι ακόμα είναι μαζί! Φήμες λένε ότι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους είναι…. η ελεύθερη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε η 41χρονη Jada, άφησε να εννοηθεί ότι με τον Will Smith

διατηρούν «ανοιχτό γάμο».

«Πάντα έλεγα στον Will ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μπορεί να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να νιώθει καλά με τον εαυτό του», είπε στην εκπομπή FuffPost Live. «Διότι στο τέλος, ο Will είναι αυτόνομος. Είμαι εδώ σαν σύντροφός του αλλά στο τέλος είναι εκείνος κι ο εαυτός του. Πρέπει ν’ αποφασίσει ποιος θέλει να είναι κι αυτό όχι για μένα, αλλά για τον ίδιο».

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του «Prince of Bel-Air» και το 1997 παντρεύτηκαν σε μία σεμνή τελετή. Πριν μερικά χρόνια, φήμες ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει αφού είχε ακουστεί ότι η Jada απάτησε τον Smith με τον Marc Antony, όλα αυτά όμως αποδείχθηκαν ψέματα.

«Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να είσαι παντρεμένος με κάποιον. Θεωρώ ότι πρέπει να ‘μπαίνεις’ σε μία σχέση ξέροντας – ειδικά αν αφοσιώσεις τη ζωή σου σε κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής σου- ότι αυτό είναι μια ‘συνεργασία ζωής’. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν δίπλα μου σε κάποιες από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής μου κι αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνάς έτσι εύκολα», δήλωσε η Jada.

Ο διάσημος star από την πλευρά του δήλωσε πρόσφατα πως η αγάπη του για τη σύζυγό του παραμένει σταθερή και είπε για εκείνη: «Είναι μία σκληροτράχηλη γυναίκα και δεν πτοείται από τις δυσκολίες της ζωής. Απ’ την άλλη είναι τόσο ήρεμη και ψύχραιμη σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί ν’ αντέξει τα πάντα κι αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο πάνω της».

Keywords
Τυχαία Θέματα