Χωρίς τον Richie Sambora οι Bon Jovi

Κι ενώ όλοι οι θαυμαστές των Bon Jovi ανυπομονούσαν να ξεκινήσει η παγκόσμια περιοδεία του αγαπημένου τους γκρουπ, μία ξαφνική είδηση έρχεται να δημιουργήσει απορίες.

Ο Richie Sambora, κιθαρίστας του γκρουπ δεν θα πάρει μέρος στην περιοδεία. Η μπάντα αναφέρθηκε ελάχιστα σ’ αυτό το θέμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, λέγοντας πως ο Sambora δεν θα είναι μαζί τους για ένα διάστημα, χωρίς αυτό να αλλάξει τίποτα

στις προγραμματισμένες συναυλίες τους. Δεν έχουν αναφερθεί λεπτομέρειες, ούτε οι λόγοι αποχώρησης του Sambora.

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν ο κιθαρίστας είχε μείνει για κάποιο διάστημα πάλι στο παρασκήνιο εξαιτίας του εθισμού του σε χάπια. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα για εκείνον αφού εκτός από το πρόβλημα εθισμού του, είχε ν’ αντιμετωπίσει και το διαζύγιό του από την ηθοποιό Heather Locklear.

O Bon Jovi, στην συναυλία που έδωσε προχθές στο Calgary, μίλησε κάποια στιγμή στο κοινό για το θέμα λέγοντας: «Είχα δύο επιλογές –ή να τα μαζέψω και να πάω σπίτι μου ή να σας δώσω ό,τι έχω….ο Richie Sambora δεν θα είναι μαζί μας για ένα διάστημα. Αν σας χρειάζομαι κάποια στιγμή περισσότερο, αυτή είναι απόψε!»

Απ’ την πλευρά του ο ίδιος ο κιθαρίστας, ο οποίος είναι μέλος του γκρουπ από το 1983, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter πως δεν θα μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της περιοδείας εξαιτίας προσωπικών θεμάτων που τον κρατάνε στο Los Angeles.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Είμαι καλά αλλά έπρεπε να μείνω στο L.A. για να τακτοποιήσω ένα προσωπικό θέμα. Σας αγαπώ όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα», έγραψε ο Sambora.

Keywords
Τυχαία Θέματα