Ο Clint Eastwood στο πλευρό του Ομπάμα και των ομοφυλόφιλων!

Δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς την υποστήριξη που ο Clint Eastwood προσπάθησε να παράσχει στον Mitt Romney κατά το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, λίγες εβδομάδες πριν από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Μετά την αποτυχημένη εκείνη προσπάθειά του όμως, ο διάσημος Αμερικανός σταρ φαίνεται να αλλάζει στρατόπεδο. Τουλάχιστον όσον αφορά στο επίκαιρο στις ΗΠΑ θέμα της νομιμοποίησης του γάμου των ομοφυλόφιλων, αφού ο 82χρονος Eastwood προσέθεσε τον εαυτό του σε ομάδα Ρεπουμπλικάνων, οι οποίοι τάσσονται υπέρ αυτής της νομικής εξέλιξης.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός NBC News, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης υπέγραψε επιστολή προς το Ανώτατο Δικαστήριο, δια της οποίας πολλοί διάσημοι Ρεπουμπλικάνοι, με αφορμή το πρόσφατο σχετικό δημοψήφισμα στην Καλιφόρνια, πιέζουν για την νομική εξίσωση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Οι σχετικές διαβουλεύσεις στο Supreme Court θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαρτίου.

Την θέση του αυτή ο Clint Eastwood επιβεβαίωσε αργότερα και σε talk show στο οποίο ήταν προσκεκλημένος, λέγοντας ότι το κράτος θα πρέπει να κρατάει τα χέρια του μακριά από την προσωπική ζωή των πολιτών. Αυτό ισχύει και για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, άποψη που υποστηρίζει και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama, κάτι που φανερώθηκε και κατά την ομιλία της δεύτερης ορκωμοσίας του.

Υπάρχει λοιπόν τουλάχιστον ένα θέμα, στο οποίο οι δύο τους συμφωνούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα