Κοσμοσυρροή και αστυνόμευση στο χωριό που θα σωθεί από το τέλος του κόσμου

Αν όντως όλα γίνουν σύμφωνα με τις προβλέψεις των Μάγιας και σήμερα καταστραφεί ο κόσμος(στις 13:21, ώρα Ελλάδος), το χωριό Μπουγκαράς είναι το μόνο που θα σωθεί από την καταστροφή.

Ως αποτέλεσμα, η Γη από εκείνη την στιγμή θα κατοικείται από 150 αστυνομικούς, κάποιοι θα είναι και έφιπποι, από 250 αλλόφρονες δημοσιογράφους διαφόρων εθνικοτήτων και 198 χωρικούς. Πιο συγκεκριμένα, περίπου την ώρα της αποκάλυψης, ψηλά στο βουνό του Μπουγκαράς υπάρχει ένα τεράστιο πάρκινγκ για UFO και μόνο όσοι θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από αυτό το

πάρκινγκ, θα μπορούν να μπουν μέσα στα διαστημόπλοια και να σωθούν. Όσοι το πιστεύουν αυτό, προσπαθούν να ανέβουν στην κορυφή του βουνού αλλά αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού πρέπει να περάσουν από μπλόκα των αστυνομικών και πρέπει να έχουν και ειδικό πάσο που να αποδεικνύει είτε ότι είναι κάτοικοι του χωριού, είτε δημοσιογράφοι. Κοντά στην κορυφή του βουνού βρίσκεται επίσης ειδική μονάδα της αστυνομίας.

Πάντως, σήμερα αναμένεται το χωριό να υποδεχθεί πολύ κόσμο και αν καταφθάσουν χιλιάδες όπως λένε κάποιοι, οι 150 αστυνομικοί δεν θα μπορέσουν να τους σταματήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα