“Όχι” από Κουβέλη σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

Αρνητικός εμφανίζεται για άλλη μια φορά ο Φώτης Κουβέλης στο ενδεχόμενο πολιτικής συνεργασίας της Δημοκρατικής Αριστεράς με το ΠΑΣΟΚ, στις επερχόμενες εκλογές. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα “6 μέρες”, και ξεκαθαρίζει ότι ένα τέτοιο πολιτικό

φλερτ δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες του κόμματός του για το μέλλον.

“Η ΔΗΜΑΡ προωθεί τη διεύρυνση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο και θέσεις. Η Δημοκρατική Αριστερά έχει τη συγκεκριμένη πολιτική της παρουσία, την οποία και υπερασπίζεται, επιδιώκοντας την κατά το δυνατόν ευρύτερη έκφραση των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Ο, τιδήποτε άλλο δεν μας αφορά. Πολύ δε περισσότερο, δεν μας αφορά η συνεργασία ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ”, τονίζει με νόημα ο Φώτης Κουβέλης.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Φώτης Κουβέλης τάσσεται υπέρ της καθιέρωσης της απλής αναλογικής ως πάγιου εκλογικού συστήματος της χώρας, σχολιάζοντας ότι είναι μια προοπτική με την οποία δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφορικά με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πάντως, εξαπολύει μυδρους για την τακτική την οποία ακολουθεί, αλλά και τους σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της ΔΗΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα